bezdrátové Android Auto
Moderátoři: miooo, Moderátoři
bezdrátové Android Auto
Mám nové Santa Fe, ale ani za svět se mi nedaří rozchodit bezdrátové Android Auto. Prošel jsem i jiné příspěvky na tomto fóru, ale nic nepomohlo. Vymazat a nahrát znovu AA, smazat cache, první připojení s kabelem a pod... Přitom auto i telefon (Samsung Note10) mají bezdrátové Android auto podporovat.
Teď jsem i přes USB aktualizoval SW auta ze stránek Hyundai, ale nepomohlo.
Zápasil s tím také někdo? Přes USB to AA normálně běží, ale bezdrát prostě nechce jet.
Díky za rady.
Teď jsem i přes USB aktualizoval SW auta ze stránek Hyundai, ale nepomohlo.
Zápasil s tím také někdo? Přes USB to AA normálně běží, ale bezdrát prostě nechce jet.
Díky za rady.
Santa Fe 2022, CRDI
- Reklama
- Mr. HYUNDAI
Re: bezdrátové Android Auto
U MMS 10,25'' bezdrátové AA není k dispozici.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
Na tento názor jsem již narazil, ale Hyundai v ceníku Santa Fe píše o bezdrátovém připojení AA/ACP. Zítra zavolám prodejci jak se věci mají.
Raději ani nebudu komentovat, že vyšší řada MMS je tuto podstatnou funkci osekaná.
Raději ani nebudu komentovat, že vyšší řada MMS je tuto podstatnou funkci osekaná.
Santa Fe 2022, CRDI
- Mr. HYUNDAI
Už to tu zaznělo několikrát - nejedná se o problém technický, ale právní (má se snad jednat o autorská práva k mapovým podkladům).
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
Mluvil jsem s prodejcem a jde opravdu jen o otázku poplatků, protože H/K platí LTE připojení pro auta s navigací a už nechce platit další poplatky pro AA/ACP.
Hardwareově by to neměl být problém. Asi by to šlo změnit v engineering modu, ale tam riskuji ztrátu záruky.
Hardwareově by to neměl být problém. Asi by to šlo změnit v engineering modu, ale tam riskuji ztrátu záruky.
Santa Fe 2022, CRDI
bezdrát jsem tedy nerozchodil, ale aspoň jsem přišel na to, jak dát AA na celou obrazovku. Na 2/3 obrazovky mám nyní waze nebo jiné mapy a na zbylé 1/3 např. přehrávač hudby v telefonu.
asi je to jediný způsob jak pouštět waze a současně i mp3 (pokud jsou v mobilu), protože chybí druhé USB, do kterého by šo dát flashku s mp3.
asi je to jediný způsob jak pouštět waze a současně i mp3 (pokud jsou v mobilu), protože chybí druhé USB, do kterého by šo dát flashku s mp3.
Santa Fe 2022, CRDI
-
Ako sa ti podarilo rozbehať to AA na celu obrazovku?
Na bezdrátové Android Auto mám více než rok krabičku AAWireless a funguje výborně. Cena necelých 100€ vč. dopravy v porovnání s cenou nového auta je celkem zanedbatelná a za to pohodlí to určitě stojí.
https://www.aawireless.io/
https://www.aawireless.io/
Bezdrôtový AA/AC na 10,25" infotainmentoch nefunguje a žiadny engineering mode ti nepomôže. Buď to budeš používať cez kábel alebo kúpiš na to externé zariadenie.
FullScreen na AA by měl fungovat s CoolWalk designem AA.... akorát Google se loudá se spuštěním (už víc jak půl roku), teď ho postupně roluje, už jsem viděl na FB i fotku z Tucsona... kde by mělo jít nastavit různé skládání widgetů a jedna z variant je fullscreen... ne všechny appky to ale podporují, např. Waze na tom usilovně maká aby to dohnal, ale Google Mapy, MapyCZ či Sygic to umí....
takže vydržet... je to o serverovém uvolnění, jednoho dne se ti prostě AA změní v designu a funkcích samo...
vypůjčil jsem si jeden obrázek ze skupiny
Hyundai Tucson FL 2024 NX4 1,6 T-GDI HEV 20-Years Luxury Cypress Green Pearl
Hyundai Tucson 2021 NX4 1,6 T-GDI MHEV IMT 132kW/180k Style Premium Sunset Red (prodáno)
Hyundai i30 1,6 T-GDI Hatchback Go Czech Red 2016 (prodáno)
Hyundai Tucson 2021 NX4 1,6 T-GDI MHEV IMT 132kW/180k Style Premium Sunset Red (prodáno)
Hyundai i30 1,6 T-GDI Hatchback Go Czech Red 2016 (prodáno)