v UVO vidim, ze cistenie este neprebehlo (auto ma 4200km) takze ani tie 10+10km trasy s obcasnymi 30km trasami k tchyni sa na GPF negativne nepodpisuju. je ale fakt, ze manzelka po ohriati motora jazdi celkom svizne
Moderátor: Moderátoři
Deaktivovať štart stop systém, zohriať motor a zregeneruje Ti aj pri dojazde ku križovatke bez plynu... ak ten motor nedosiahne aspoň približnú prevádzkovú teplotu, tak sa nedokáže GPF vypaľovať. V servise ťa isto radi uvidia, ale či sa Ti chce platiť za aktiváciu nútenej regenerácie dva krát do mesiaca je otázka... Upravil by som režim používania auta...
Jak ti tady kolegové radí, jeď to projet, tak jak je popsáno. Vypni start stop, přepni do normálního módu, žádné ECO. A jeď dokud to nezhasne. Třeba Ostrava- Opava a zpět.gogocik píše: ↑08 úno 2023, 09:20 V prosinci jsem koupil Tucson r.v.21, najeto 20000 km a teď po ujetí 500 km se mi taky tato kontrolka rozsvítila. Je to mild hybrid 48V automat, takže řadí si sám v nízkých otáčkách. Jak zajistit regenraci gpf? Moc těch kopců v Ostravě není, takže asi zajet do servisu že?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |