Uvítací osvětlení vozu.
Moderátor: Moderátoři
Uvítací osvětlení vozu.
Dobrý den všem. Mam na vás dotaz. Jedna se o auto Tucsona HEV. Po odemčení vozu “klikou” u dveří se světla auta nerozsvítí. Dosud to fungovalo bez problému. Vubec nevím co se stalo?? Ted jedině když odemknu klíčem tak se světla rozsvítí ale “klikou” pořád nic.. Umíte mi prosím poradit čím to může být. Děkuji
- Reklama
Re: Uvítací osvětlení vozu.
Tak isto aj u mna.... Az teraz som si to vsimol. Asi setrime energiu...EU to vybavila.
Tucson NX4 1.6 T-GDI, 132kW, Premium, kozeny packet, 4x4, Adapt.Tlmice, logo vo dverach, osvetlenie noh (blue)
Podla mna to je nastavene tak preto, ze ked uz chytis klucku a otvoris auto, tak je zbytocne aby sa ti rozsvietili svetla, kedze si uz pri aute.
niekde som vygooglil: Funkce Leaving Home a Coming Home slouží k osvětlení vozu při odchodu z vozu či při dálkovém odemknutí a příchodu k autu
niekde som vygooglil: Funkce Leaving Home a Coming Home slouží k osvětlení vozu při odchodu z vozu či při dálkovém odemknutí a příchodu k autu
Tucson NX4 1.6 T-GDI, 132kW, Premium, kozeny packet, 4x4, Adapt.Tlmice, logo vo dverach, osvetlenie noh (blue)
Mam model 2023. Něco přes měsíc majitelem a najeto 2.100km. Ale co chci říct celou dobu to fungoval přes “kliku” přiznám se že klíč jsem nepoužíval teď je brzo tma tak jsem si toho hned všim že se nerozviti
V nastaveni vozu jsem nic takového nenasel.. jenom zamknuti a po 15sec. zhasnuti světel. O odemčení ani slovo 🫣
Podle všeho budu muset navštívit prodejce A zeptat se
V nastaveni vozu jsem nic takového nenasel.. jenom zamknuti a po 15sec. zhasnuti světel. O odemčení ani slovo 🫣
Podle všeho budu muset navštívit prodejce A zeptat se
Daj potom vediet, ci ti to vedel predajca/servis nastavit tak ako si to mal pred tym.