Ako čo najviac znížiť spotrebu 1,6 84 kW L II
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Ako čo najviac znížiť spotrebu 1,6 84 kW L II
Chlapi,poďte von s nápadmi , ako znížiť spotrebu...sviečky,olej, káble pneu...pri roznych styloch jazdy....
- Reklama
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Tak, tak 7,5l je jízda skoro zadara. Tady už můžeš šetřit jen stylem jízdy, pokud je auto motoricky O.K. 16ti ventily jsou trochu žravější, ale taky adekvátně živější. Tenhle motor je zvyklej,aby se mu trochu prásklo do koní .jelensoft píše:Já tedy nevim, ale prům. spotřeba 7,5 l u motoru o výkonu 84kW skárou jako je Lantra se mi zdá slušný. Se Škodivkou Odstávkou se nedostanes u 1,6ky pod 9 l a výkon a jízdní vlatnosti se nedají vůbec srovnat.
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
osobny rekord mam 8,8l na 100:-)....ale inac 10a viac, to auto neni bicykel a ma nejake koniky tak obcasne (skoro furt) ho prevetrat treba..jednotka kritika dvojka kritika a hned na tachaci kilo nalozene by mi hlava praskla kebyze si mam stale sledovat spotrebu
....Hyundai Lantra....1,8..16V....1996....
Já se horko těžko dostávám pod 8l kombinované spotřeby, a to jsem jezdil za 9l. Teď tam liju jen V Power Shel a je to cca 7,9l. Jenže jak musím použít klímu, tak to zase leze nahoru.Všechno je podel testů O.K. ale mě se to zdá pořád moc, mám najeto 53 000 km. Koupil jsem při 33 000km a to žralo 11l , pak se to postupně snižovalo a díky tomu V Poweru je to těch 7,7-7,9l/100km. Rád si vyslechnu radu jak to snížit.
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
Dobre jsi me pri pondelku pobavil dikyantec píše:nejlepsi bude kdyz snizite vahu treba oddelat sedacky dat tam co nejlehci a nejtenci kola sundate nepotrebne plechy a dobre je to z kopce rozjet tak na 160 a vic a pak do kopce skoro sundat nohu z plynu oddelat katalizator a otevrenej filtr a jste o 2l dole
Hyundai už nemám, ale za to to tu mám rád, vždycky jsem tu našel radu
k puvodnimu dotazu, plati totez co jinde...takze co nejvice brzdit motorem, jezdit pomaleji a plynuleji, rozjizdet se v klidu, zadnej plnej plyn. Nepodtacet ani nepretacet. Radit klidne ob stupen, takze 1,2,4,5 nebo 1,3,5. Nedavat obludny kolesa jak na parnik ale normal 14/185. Tak pujdes se spotrebou dolu.
Rady dobry, ale ja teda tak nejezdim. Zasadne plnej kotel a spotreba do sedmi. Ale to je jinej motor.
Rady dobry, ale ja teda tak nejezdim. Zasadne plnej kotel a spotreba do sedmi. Ale to je jinej motor.
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
Neprehnal si tu svoji reakci?To jsou lidi tady pro tebe FETACI A KUREVNICI?antec píše:chtel sem tim jen rict ze pomaha to z kopce PLINULE trosku vic rozjet a do kopce JEMNE ubirat plynu + lehoucka mensi kola za rok to poznate pokud to nevyhodite za devky a fet
Jo a pri tvem navodu jak snizit spotrebu jsem se fakt pekne pobavil i ja!
Je videt ze si toho moc nenajezdil!
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)