Nezkoušel někdo z vás dat na 1.5DPI kola 17 palců? Ptám se čistě ze zvědavosti a sám to nejspíš dělat nebudu, protože dám přednost pohodlí před hezčím vzhledem (na stávajícím autě mám schválené 16-18, ale jezdím na 17, protože mi to přijde rozumný kompromis mezi komfortem a vzhledem), ale zajímalo by mě, jestli to někdo nezkoušel. Případně o kolik se zvedla spotřeba a snížil komfort a pocitově výkon
A druhý dotaz... Až nám dojde vyrobená i30, tak zvažuji prodej jak letních tak zimních pneu co k autu budou a nákup celoročních. Mám to tak i na stávajícím aute (Continental AllSeason) a vyhovuje mi to.
Můj dotaz tak je, zda jste zkoušeli někdo taky po koupi auta prodávat ať už zimní nebo letní pneu a jaký (pokud vůbec) o ně byl zájem za nějakou rozumnou cenu. Já zkoušel oslovit pár známých co mají Škodovky a neuspěl jsem, protože Škodovka má jiný rychlostní index.
Takže by mě zajímalo, jestli toto někdo řešil a jakou měl případně po pneu poptávku. Abych neobjednal celoroční a pak mi doma nezůstaly neprodejné i letní a zimní
Díky moc