S tím autem jsem si užil. Tak počítám, že teď bude statisticky klid.

Moderátor: Moderátoři
Ahoj a prosím tě v jakém servisu dělali? Ze tam mají informace o tom. Náš servis jako kdyby o tom nevěděl.Pedro76 píše: ↑20 pro 2022, 06:56 Poslušně hlásím, že mi minulý týden v záruce vyměnili oba zadní tlumiče.... a Vánoční zázrak... otravný dozvuk za tlumiči je pryč....
A tak od začátku...
Koncem listopadu jsem jen tak preventivně otočil emailovou komunikaci s infolinkouči je nějaký progres v řešení problému s klepáním od pravého zadního tlumiče. S tím že už to bude skoro rok od prvního řešení v autorizáku.
Za 3 dny mi volají z mého autorizáku, že se ozvali přímo tovární technici (či tak nějak - komentoval to slovy přijedou Korejci), a že mi chtějí vyměnit tlumiče, ale že to chtějí dělat sami, jen využijí prostory dealera. A nabídli mi dva termíny. Minulý týden přijeli, moc k tomu info nemám, ale zprostředkovaně... namontovali nějakou techniku na auto (nejspíš tak hlukoměr), udělali zkušební jízdu, pak namontovali nové tlumiče (prý nová specifikace) znovu test na stejné cestě... a výsledek v předáváku, klepání odstraněno, vozidlo bez závad...
O víkendu jsem to protáhl všemi druhy cest... a prostě je to pryč... tak doufám že to vydrží....![]()
Jinak jestli z toho bude nějaké oficiální ponaučení a doporučení nevím, klukům nic neřekli, jen že údajně stejnou operaci dělali den předtím ještě v nějakém pražském dealerství.... tak jestli jsme byli pokusní králíci a bude něco offiko.. netuším....
Jo a jinak, jak jsem v čase hledal různě po zahraničních fórech, tak zvuky ze zadní části auta, viz i tady diskuze ne vždy musí vést ke stejné příčině. Jeden němec prý čeká na výměnu zadních sedadel, že identifikováno tam, jak mají Němci hodně hybridy, tak strašně řeší "vanu pod baterií" že je to nějaký plasto cosi, jeden koumes to tam snad i nějak podpíral železným rámem, aby utlumil vibrace.... fest kutilský koutek....
no tak ale za mě snad kauza uzavřena... teď otázka jak s tím vnaloží...na svolávačku to nevidím, ale pro dealery kde se ozvou klienti bych z toho mohlo vzejít doporučení....
tlmice sa menia vzdy v pare. Smarja v tych autorizakoch su fakt mimoni
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |