Prosba o radu
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- Reklama
Já to auto chci na 3 roky, takže mi ojetý stačí. Teď mám nabídku na Getze 1.1, r.v. 2004,najeto 26 000 km, klima. Za 175 000,- Kč. Je jako nový a idálně zajetý. Nový s výbavou stojí 250000,- Kč, ale za 3 roky na něm prodělám tak 100 000,- Kč, kdežto na tom ojetým nanejvýš 50-60 tis. Potom bychom chtěli něco většího, kvůli kočárku.
- mylys
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Do Getze se kocar vleze po sklopeni 2/3 zadni sedacky naprosto v pohode. Mensi problem spis vidim v nevypinatelnem airbagu u spolujezdce a tudiz v nemoznosti na toto sedadlo instalovat detskou sedacku. Ale i s tim se asi da zit.marcelka píše:Já to auto chci na 3 roky, takže mi ojetý stačí . . . . . Potom bychom chtěli něco většího, kvůli kočárku.
Vetsi auto je podle me potreba az se 2 detmi.
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
Určitě,když člověk kupuje první auto nemá takový nároky.Já měl jako první Accenta97,ale postupně jsem zjištoval,že nestačí potřebě rodiny.Po jedné cestě z Chorvatska v pěti lidech bez klimy v umorném vedru šel z těžkým srdcem z domu.Šel jsem rovnou do Sonaty i,když má nevíhodu,že je to sedan což není moc dobrý pro převoz věcí atd.Za tu cenu bych šel do větší ojetiny.Matrix,Elantra,ale to jest můj názor.
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi