Moderátor: Moderátoři
koukám že za měsíc od připnutí příspěvku je okolo 4000 shlédnutí obrázků, co je na tom tak zajímavého?Деревенский píše: ↑19 bře 2020, 19:10 Ještě jsem si povolil matice na poloosách, vyčistil závit, namazal, trochu pohýbal jestli není náboj přirezlý na tisícihranu a dal novou závlačku. Až budu měnit ložisko, tak to bude hračkaŘídící čepy byly vyměněny ve 180 tisících, parádní životnost, natřu je. DSC03336.JPG
Ta lampička u řidiče i spolujezdce občas zlobila, ale stačilo poklepat a chytla se. To samé i stropní světlo, procvakat ten vypínač a ok. Co se týká klimy to tu napsal již Čičo. Spíná se natvrdo s ofukem předního skla. Přes zimu jsem měl i problém s elektrikou. Problikávala kompletně světla i s palubovkou a problém jsem nenašel. Ukostření bylo ok. Pak to záhadně zase přestalo dělat. Nabaloval se jeden problém za druhým, pravé zadní dveře nefungoval zámek, žárovičky v palubovce, rozsáhlá koroze hlavně na podvozku plus karosérie. Manžety poloosy a v poslední řadě problém na servu. Jinak jsem s ním za tu dobu byl spokojen a nebyl moc náročný jen trochu žravý. Jeho nástupce jsem volil a ani jsem nemusel přemýšlet. Už jsem po něm pokukoval delší dobu. ix20, 1.6 CVVT, 2015 výbava comfort. Tak snad bude vše ok a budou jen běžné spotřební díly na výměnu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |