Čo Ti na to napísať.... robil som si kontrolný prieskum (inak s i30 som 4 roky chodil výlučne do AM Plus Košťany (MT) ) cca. 6m dozadu na prvú prehliadku na Tucson...marekVT píše: ↑12 kvě 2023, 15:28 Zdravím páni,pomaly sa mi blíži termín 1. gar.prehliadky,tak som rozposlal zopár mailov po servisoch v okolí na ponuky.Určite by ma potešila dobrá cena,ale dosť zavážia aj osobné skúsenosti.Prešiel som celú tému a vy bratia Česi to tam máte celkom dobre zmapované aj s cenami,ale mne sa jedná o SK.Som z Čadce,ale nemám problém dôsť aj 100 km na kvalitný servis.Budem vďačný za rady.
Autoprofit CA 250€... Alteria ZA 250€-300€ .. inak v oboch prípadoch odhad ceny od buka do buka.. silou mocou chceli ŠPZ, VIN a neviem čo ešte.. pritom dostali absolútne vyčerpávajúce info o aute aby vedeli spočítať cenu oleja, filtra a čas prehliadky... (svedčí to o "fundovanosti" prijímacieho technika viac než dosť).
LUNA car LM... dostal som exaktne vyčíslenú ponuku prehliadky po položkách... 175€.
Nakoniec som aj tak auto zaviezol do Koštian nad Turcom.... cca. 179€.... inak robota a prístup bez výhrad z mojej strany a to som tam riešil aj nejakú reklamáciu na bývalom aute ...
Stačí tak?