CCS karta a prodej vozu
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
CCS karta a prodej vozu
Napadla mě otázka, co se stane s CCS kartou a aplikací Bluelink při prodeji auta?
Jestli je možnost je převést na nového majitele?
Ptal jsem se na prodejně a odpověď byla váhavě nejistá -
Bluelink se prý deaktivuje a nový majitel, pokud ho bude chtít, si ho bude muset zaplatit. Ale kdo ho zdeaktivuje mi neřekli.
CCS je aktivována na jméno, na 5 let, ale jestli ji můžu používat dál, i když jsem auto prodal, nevěděli.
Tak se ptám tady. Dík.
Jestli je možnost je převést na nového majitele?
Ptal jsem se na prodejně a odpověď byla váhavě nejistá -
Bluelink se prý deaktivuje a nový majitel, pokud ho bude chtít, si ho bude muset zaplatit. Ale kdo ho zdeaktivuje mi neřekli.
CCS je aktivována na jméno, na 5 let, ale jestli ji můžu používat dál, i když jsem auto prodal, nevěděli.
Tak se ptám tady. Dík.
- Reklama
- Mr. HYUNDAI
Re: CCS karta a prodej vozu
Co se týče Bluelinku, já jsem ho deaktivoval sám. Prostě jsem auto z aplikace smazal a vše ostatní se provázalo samo. Samotný Bluelink účet jsem zatím nechal aktivní, jen bez auta. Třeba se časem k vrátím a jen přiřadím auto k účtu.
U té CCS by to chtělo mrknout do obchodních podmínek, já jí nikdy nepoužil, takže jsem podmínky ani neměl potřebu číst.
U té CCS by to chtělo mrknout do obchodních podmínek, já jí nikdy nepoužil, takže jsem podmínky ani neměl potřebu číst.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
CCS karta je na VIN auta takze Hyundai servis plati i po prodeji auta do konce uplynuti 5 let. Ale novy majitel uz nemuze vyuzivat kartu k tankování. Já jsem po prodeji auta CCS kartu předal novemu majiteli ale nerekl samozrejme PIN. K novemu autu jsem dostal CCS kartu, napsal na jejich support aby mi novou kartu spárovali s mojim účtem u uamk.cz a zaroven jsem si z původní karty převedl veskere penize na muj ucet.
Hyundai i30 kombi - 1.5i CVVT (81 kW) - Smart (výroba 07 2023)
Hyundai i30 kombi - 1.5i CVVT (81 kW) - Start + Paket plus (výroba 07 2020)
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
na lacnych pumpach na ktorych tankujem ta CCS beztak neplati, takze sa mi aj ta od KIA aj od Hyundai vala doma v supliku. Pokojne darujem (hodnotu to mne mna nema ziadnu)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Tak to nevím, jak jsi na toto přišel.
Teď jsem se podíval do výpisu a je tam ta sleva u tankování na všech pumpách.
Teď jsem se podíval do výpisu a je tam ta sleva u tankování na všech pumpách.
Na výpisu můžeš mít co se jim zlíbí.
Realita je, že je opravdu dost čs, které jakoukoliv CCS neakceptují
Realita je, že je opravdu dost čs, které jakoukoliv CCS neakceptují
KIA XCeed 1,5T-GDi 118kW 7°DCT - GT line
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 59700 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 59700 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
https://www.hyundai.com/cz/prodej/sluzb ... karta.html
https://www.ccs.cz/odberna-mista?t=stations
pozeral som to a tie "moje" tam nie su
samozrejme je tam mnozstvo pump, kde vsak je ta cena aj po zlave tak vysoka ze to nema ten benefit uspory
https://www.ccs.cz/odberna-mista?t=stations
pozeral som to a tie "moje" tam nie su
samozrejme je tam mnozstvo pump, kde vsak je ta cena aj po zlave tak vysoka ze to nema ten benefit uspory
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
Já nijak nerozporuji, že jsou pumpy, kde CCS neberou. Na nich taky netankuji.
Psal jsem, že tam, kde tankuji, je sleva započítána. Konkrétně jsou to pumpy Avia, TankOno a Eurooil. A první dvě rozhodně nepatří k drahým.
Psal jsem, že tam, kde tankuji, je sleva započítána. Konkrétně jsou to pumpy Avia, TankOno a Eurooil. A první dvě rozhodně nepatří k drahým.
Já taky potvrzuju, že na ONO sleva platí. Je to sice 1% (takže to vlastně na penězích nepoznáš) ale už 3 roky se mi to odečítá.
i30 kombi 2020- Style 1.4 t-gdi navi Olivine Grey
ex : Nissan Primera 2.0i
ex : Nissan Primera 2.0i
no na tankovani ji sice nebudete pouzivat, ale proc v supliku? v pripade nehody, píchleho kola, baterka mrtvá se karta hodí v aute, je na ni telefoni cislo a cislo karty
hm ted se divam ze ta sleva je jen 0,40kč (i pro Ono) a jen pro OMV je 1,5kč a navic OMV uz je celkem draha pumpa. skoda no.
Ale taky ne k nejkvalitnějším palivům. Tam bych bral jen EuroOil,ty přední dvě ani náhodou.
Nemám s tím problém.
Celkem sleduji, když ČOI zveřejňuje seznam pump s nekvalitním palivem a špatný benzín je tam málokdy, většinou s naftou je problém a tyto 2 firmy se tam neobjevují, na rozdíl od, překvapivě, zavedenejsich značek.
Sleva 40 haliru za litr je pro někoho bezpředmětná, mě taky nevytrhne, ale proč ji nevyužit, když ta možnost je.
A když čtu vláknu o 1,5 DPI, jak se tam furt řeší spotřeba, tak mě i překvapuje, že to někteří neřeší. Ale každýho věc, jak si to udělá.
Celkem sleduji, když ČOI zveřejňuje seznam pump s nekvalitním palivem a špatný benzín je tam málokdy, většinou s naftou je problém a tyto 2 firmy se tam neobjevují, na rozdíl od, překvapivě, zavedenejsich značek.
Sleva 40 haliru za litr je pro někoho bezpředmětná, mě taky nevytrhne, ale proč ji nevyužit, když ta možnost je.
A když čtu vláknu o 1,5 DPI, jak se tam furt řeší spotřeba, tak mě i překvapuje, že to někteří neřeší. Ale každýho věc, jak si to udělá.
Pro mě má význam úplně jiná sleva.