Za mě, pokud je "dobrá cena", tak určitě garáž. Sám jsem při koupi nového bytu koupil rovnou i garáž v domě a dnes se biju do hlavy, že jsem nevzal dvě. V ceně hypotéky by se to za tehdejší cenu tak nějak rozpustilo a dnes bych to ocenil. Ale kdyby to člověk tehdy (16 let zpět) věděl.
1) posledních 6 let máme auta 2, takže pro jedno se občas musí hledat parkovací místo před domem
a
2) ty ceny za garáže ve městech tak neskutečně vyletěly nahoru, že to až není hezký

Nedávno se u nás v domě prodávala garáž, o 1/3 menší než mám já, která tehdy stála cca 250tis. A majitelka ji teď prodávala formou nejvyšší nabídky a prodala se za tuším 890tis. Za tyto peníze byl před těma 16ti lety v tom samém domě nový byt 1+kk.
Takže pokud by byla dobrá cena a garáž v domě nebo bezprostřední blízkosti, určitě bych volil garáž. A pokud by mě netlačily peníze, koupil bych klidně i nějakou v širším okolí a pronajímal ji. Hodnotu neztratí a každý měsíc by přitekla nějaká koruna (u nás ve městě cca 2-2,5tis) do rozpočtu