To jste si užili cestu v Itálii tomu věřím. Každé cestování má svoje nádherné kouzlo vidět nové krajiny

Já bohužel jsem i letos zůstal v ČR kvůli tomu zatracenému Covid-19 kterého úmyslně vypustili do světa známí šílenci kteří pořád rozpoutávají války na světě

Je to již druhý rok kdy jsem nejel do své vlasti kam jsem jezdil každé léto k moři. Ale jezdil jsem do ciziny skoro vždy jen s mým černouškem Trajetem protože na poslední cestě v cizině

Jo s tou navigací máš pravdu, i mně se několikrát stalo kdy ta šílená navigace mně někdy hnala přes lesy a polní cesty

S tvým Genesisem jen ho trochu protáhnout a potom se vrátit za tři hodiny to tě absolutně chápu, mít takového sporťáka to by chtěl mít každý milovník sportovní jízdy

Tak jsem se koukl na Velostera zde https://moje.auto.cz/trash/korejsky-sunt-d.html a opravdu ze strany řidiče jsou jedny dveře a z druhé strany dvě , to vidím na autu poprvé , s toho úplně žasnu

Co se týká dcery jsem rád že jsi jí udělal radost s dárkem její Coupe. Jseš správnej táta

Co se týká přívěsu když máš starý přívěs který je spolehlivý tak nemusíš kupovat nový. Já jsem koupil nový přívěs z Polska za dobrou cenu jen proto že jsem neměl žádný vozík

Tak se zase někdy ozvi milý český kamaráde aby jsme se zde necítili já a můj Trajet jako dva sirotci