A furt sme sa nedozvedeli, co su tie kvalitne zdroje z vyssie menovanych citam len aktuality, moja skusenost s nimi je v poriadku ale nehovorim ze aj oni neustrelia sem tam neuletia si. Ale do veci o ktorych pisali a ktore sa ma bytostne dotykali musim konstatovat ze dali priestor obom stranam a chyby ktorych sa dopustili suviseli skor s nedostatocnou znalostou problematiky nez so zaujatostou. Nechcem zase rozvijat debaty o financovani, vplyve, preukazanych bludoch tych "alternativnych medii".
Nemusim rozoberat ako iste media slapali po krku hranolovi ked rozkradal krajinu, a ked robil sprostosti matelko a ini boli obvinovane z ficizmu ze chcu jeho navrat (co vobec nedavalo logiku). Pritom sa len venovali veciam ktore smrdeli od zlodejiny cez diletanstvo atd
Dacia Duster TCe 100 LPG Arizona Orange Journey + country pack 01/2024- Hyundai i20 1.2 62kw CHIC Phantom black + winter pack 8/2017 ex Škoda Fabia 7/2019 - 1/2024 ex Kia cee´d_SW 02/2015 - 08/2017
Koukám, že na Slovensku to vře. Tak moc, že se to promítá až do automobilního fóra.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
Martinsp píše: ↑21 zář 2023, 05:47
To co je dezinformace se také dá spekulovat, protože třeba po roce nebo dvaceti letech se ukáže že je to pravda.
No ja napriklad stale cakam na potvrdenie toho ze covid neexistuje, ze ockovanie cielene sposobuje neplodnost, a kedy z neba sa na mna zosypu tie chemtrails a tak lezim doma s covidom (dnes mi vysiel pozit. test) amanzelka je uz par dni v nemocnici z dovodu rizikoveho tehotenstva, a lieta mi tu stale tolko lietadiel na domov a fuuurt nic
Kovid jsem nikdy nezlehčoval a očkovaný jsem byl, ale hlavně z důvodu že tam dělala manželka a viděla věci které se ani v televizi vidět nemohly, ale na druhou stránku máš potvrzení že očkování problémy nebo smrt nezpůsobuje? Asi těžko protože není lék který nemá i negativní účinky. Jenže zase těžko se prokáže jestli za zdravotní problémy může očkování nebo ten vejr.
Martinsp píše: ↑21 zář 2023, 05:47
To co je dezinformace se také dá spekulovat, protože třeba po roce nebo dvaceti letech se ukáže že je to pravda.
No ja napriklad stale cakam na potvrdenie toho ze covid neexistuje, ze ockovanie cielene sposobuje neplodnost, a kedy z neba sa na mna zosypu tie chemtrails a tak lezim doma s covidom (dnes mi vysiel pozit. test) amanzelka je uz par dni v nemocnici z dovodu rizikoveho tehotenstva, a lieta mi tu stale tolko lietadiel na domov a fuuurt nic
Kovid jsem nikdy nezlehčoval a očkovaný jsem byl, ale hlavně z důvodu že tam dělala manželka a viděla věci které se ani v televizi vidět nemohly, ale na druhou stránku máš potvrzení že očkování problémy nebo smrt nezpůsobuje? Asi těžko protože není lék který nemá i negativní účinky. Jenže zase těžko se prokáže jestli za zdravotní problémy může očkování nebo ten vejr.
Prekvapenie, ci tomu budes alebo nebudes verit, ale aj zitie sposobuje smrt.
Dacia Duster TCe 100 LPG Arizona Orange Journey + country pack 01/2024- Hyundai i20 1.2 62kw CHIC Phantom black + winter pack 8/2017 ex Škoda Fabia 7/2019 - 1/2024 ex Kia cee´d_SW 02/2015 - 08/2017
Proč se do toho sympatického a milého Ruska neodstěhuješ, když ho máš tak rád?
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
No vidíš, ty "aktualnik" túto informáciu o pôvode rakety vedeli dezolati prakticky okamžite. Ako sa to píše? Pravda je sestrou casu.? Alebo Rozdiel medzi hoaxom a pravdou je tri mesiace? (Tá doba sa neustále skracuje) vytriezvenie mnohých "zástancov jedinej pravdy" bude veľmi tvrdé.