Jak píše Mr. , viz hlavní stránka
Snad se natírání schodů povedlo
Moderátor: Moderátoři
Jak píše Mr. , viz hlavní stránka
Ne. tu mám a musel bych k tomu kupovat data v každém státě. Já potřebuji mapy jako v navigacích.
No jo, já se v té elektronice nevyznám a dokonce se proto bojím do mobilu loudovat jakékoli apky, kromě těch, co tam byly při zakoupení. Doslechl jsem se o Waze a tu jedinou jsem tam přidal, kupodivu funguje, ježe je drahá, musel bych kupovat data, mám jen paušální 1 Gb měsíčně u hovorů a to moc dlouho nevydrží. Nikdy nevím, za kterou apku se platí a za kterou ne a ostatně jejich názvy mi nic neříkají k čemu jsou. Měl jsem s tím teď problémy, měnil jsem pojišťovnu a oni po mně chtěli, abych si kvůli fotkám vozu stáhl jakousi apku Cebia a pak nějakým složitým postupem tam ty fotky nahrával.(Já totiž v mobilu neumím přidat fotku ani k SMS zprávě.) Pojišťovna to odmítla nahrát přímo z flešky na pobočce a naštěstí jsem to zařizoval přes porovnej24 a oni mohli. Jinak bych kvůli té apce hledal jinou pojišťovnu. Já se přiznám, že jeden z důvodů, proč jsem dával pryč I 30, i když ne hlavní, (tím byla obrovská poruchovost), byl ten display uprostřed. Nechápal jsem k čemu vůbec je, proč ho tam mám. Frustrovalo mě to. Abych to mohl pustit, musel zadat jakési jméno. Tak jsem napsal Josef, a ono nic, pak Petr a zase nic, potom Jiřina a stejně. Sice mi servisu při prodeji nastavili 5 radiostanic, ale já se bál nahrát další, aby nezmizely i ty, které tam byly. O skoro rok později jsem to nahradil tím Fluencem, kde ten krám není a teď se cítím skoro šťastný. I když i tam mám jeden problém, nevím jak nastavit správnou hlasitost u integrovaného rádia do palubky, takže po každém jeho spuštění tu hlasitost musím ladit, naštěstí pod volantem. Vy ani nevíte, jak krásný byl život v době, kdy telefony měly kulatý otočný číselník a když člověk potřeboval někam zavolat odjinud, musel buď z telefonní budky anebo z okna nebo když rádia se ladila dvěma knoflíky. (Takové rádio mám u R11, ještě původní z r. 1984.) Od doby, kdy mi vzali cívkový magnetofon jsem nespokojený.oltcitak píše: ↑04 říj 2023, 22:08 To je ta navi, a nie hra. Len to ma take komplexne nastavovanie, je to pre hračičkov, co asi nebude Tvoj prípad. Pripadne zakúp Sygic(nejaku verziu) ja mam iGO Nextgen. Inú nechcem.
Ofiko tu. "Úvod - Nav N Go iGO Navigation, My way, Primo, NextGen" https://www.i-go.sk
MapFactor, to je ono, ten název, co říkal člověk v tom datartu. Děkuju.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |