Obávam sa milé chlapča, že tvoje precitnutie do reality bude obzvlášť bolestivé
https://linksharing.samsungcloud.com/rxjvKOdrUBwg
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Obávam sa milé chlapča, že tvoje precitnutie do reality bude obzvlášť bolestivé
A teraz tu rozpravocku o bilderbergu a podobneoltcitak píše: ↑27 říj 2023, 15:33Obávam sa milé chlapča, že tvoje precitnutie do reality bude obzvlášť bolestivé
https://linksharing.samsungcloud.com/rxjvKOdrUBwg
Jadrovy odpad si treba uchovať, ked sa povolia nove reaktory, ktore presne po urcitej priprave tento "odpad" spracujú ako palivo, tak situacia bude diametrálne odlišná. Pre miestnu kliku podotýkam, ze Rusi to uz uspesne dokončili a prevádzkujú. Podla dostupných info, by zasoby radioktivneho odpadu v CZ stačili pri momentálnej spotrebe na 1800 rokov. Ale kedze to vedia spravit zatial iba Rusi, a su sankcie, tak hromžite ďalej ....devotional píše: ↑07 lis 2023, 10:57 zaujímave je, že nikto nemáme nič proti atomovej energii ( ja už vobec) ale ked prijde na lámanie chleba, sme schopní sa navzájom aj pozabíjat, len aby nebolo uložište odpadu v našej blízkosti
tak je to u nás snad so všetkým, presne ako napísal mexican, koho je najviac počut, neznamená, že je vačšina.
akákolvek zmena, akékolvek zvyšovanie daní, hned všade počujeme o ženách samoživitelkách a chudobných dochodcoch...pravda, je len taká, že sa za nich tak rádi všetci schovávame
milujem demokraciu a nemenil by som za nič kde žijem, ale my sme doslova tak hlúpí, že budeme donekonečna diskutovat, chránit si " tradičné hodnoty" až nás technologicky zválcuje aj ta čína, kde ešte pred 50 rokmi videli auto tak na komunistickej prehliadke
nám skrátka chýba akákolvek zodpovednost, štýlom po nás potopa to tu tak aj skončí
Preco prave pri Rusoch a jadre som stale trochu skepticky a beha mi po rozume: 3.6- not great, not terribleoltcitak píše: ↑14 lis 2023, 12:03Jadrovy odpad si treba uchovať, ked sa povolia nove reaktory, ktore presne po urcitej priprave tento "odpad" spracujú ako palivo, tak situacia bude diametrálne odlišná. Pre miestnu kliku podotýkam, ze Rusi to uz uspesne dokončili a prevádzkujú. Podla dostupných info, by zasoby radioktivneho odpadu v CZ stačili pri momentálnej spotrebe na 1800 rokov. Ale kedze to vedia spravit zatial iba Rusi, a su sankcie, tak hromžite ďalej ....devotional píše: ↑07 lis 2023, 10:57 zaujímave je, že nikto nemáme nič proti atomovej energii ( ja už vobec) ale ked prijde na lámanie chleba, sme schopní sa navzájom aj pozabíjat, len aby nebolo uložište odpadu v našej blízkosti
tak je to u nás snad so všetkým, presne ako napísal mexican, koho je najviac počut, neznamená, že je vačšina.
akákolvek zmena, akékolvek zvyšovanie daní, hned všade počujeme o ženách samoživitelkách a chudobných dochodcoch...pravda, je len taká, že sa za nich tak rádi všetci schovávame
milujem demokraciu a nemenil by som za nič kde žijem, ale my sme doslova tak hlúpí, že budeme donekonečna diskutovat, chránit si " tradičné hodnoty" až nás technologicky zválcuje aj ta čína, kde ešte pred 50 rokmi videli auto tak na komunistickej prehliadke
nám skrátka chýba akákolvek zodpovednost, štýlom po nás potopa to tu tak aj skončí
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |