Nehody
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
Mno, podrobnosti...je to dusledek vysoky rychlosti, 1x hodiny, 3x kotrmelec a sloup (bokem, strechou dolu). Typicka nehoda, kde Ti zivot zachrani to, ze ses pripoutal.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Auto nelita, s tim se clovek musi smirit...Carismu pravdepodobne nahradi BMW Compact 316...
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Eee, je to liny jaxvina, ale svuj ucel to splni, ma to bejt auto pro zabavu - jen kvuli nahonu...sice 316ka je parodie na bmw, ale i tak good. Este jsem vymyslel Volvo S40 2.0T...
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Jo kamaráde aspoň nebudeš blbnout a mimochodem takhle se to dělá ,sem Ti říkal,že to chce hodně ,sundat čelo,vyrovnat a natáhnout šasí a znova složit a né jako u toho mudlala co s to měl předtím!!MartasZ píše:jo no rychle čtu.. já viděl jen tu trojku na začátku.. ale Mko už sem si nevšim že tam nejni.. tak to je jiná.. ale co.. někdo má to, někdo zas tohle a moje auto teď vypadá....
Ps Aspoň vidíš,že to není žádná legrace.
Takovou stolici mám taky akorát,že je modrá!!
Nemyslím tam tu Aby nedošlo k omylu!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Z tohole jsou 16ky (fungl novy gumy) a jeste zimni sadu 15tek. 16ky Lantre docela slusej, stred sedi.
Naposledy upravil(a) Hardcam dne 22 kvě 2007, 13:45, celkem upraveno 1 x.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo teď už to vim taky.. to je tak, když se na někho spolehneš.. no Hujer mi to přesně vysvětloval.. odstrojit, srovnat, ustrojit, pokud vše lícuje, tak znova odstrojit a teprv pak vařit.. no mazec.. takhle jak to tam je, to může trvat ještě pěkně dlouho.. a navíc sme se teď zasekly na výztuze předního nárazníku Nikdo nemá ani o žádný neví a ta moje je rozsekaná a tudíž nepoužitelná A Mimoň, nebo jinej sraz je dost ohrožená.. hlavně že na to mám dovču..ivan píše:..Jo kamaráde aspoň nebudeš blbnout a mimochodem takhle se to dělá ,sem Ti říkal,že to chce hodně ,sundat čelo,vyrovnat a natáhnout šasí a znova složit a né jako u toho mudlala co s to měl předtím!!
Ps Aspoň vidíš,že to není žádná legrace.
Takovou stolici mám taky akorát,že je modrá!!
Nemyslím tam tu Aby nedošlo k omylu!!
Jinak čelo komplet už tam pro mě maj nový Ale všechno ostatní stojí za hovno.. oni dokonce aby jim to lícovalo, si vyvrtali díry jinde a zlomili blatník.. prostě... no.. ale o tom napíšu jinde i s fotkama
Koralek: Juu, vitaj v klube Presne taky oder mam aj ja az na to ze to je na soferovom prednom blatniku a bolo to z toho ze som sa troska viac oprel o znacku
Nuz oprava je planovana na buduci tyzden
Nuz oprava je planovana na buduci tyzden
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.