jo pojizdky v zacpach jsou super, az je mi lito tech za mnou, ktery musi moje pomale popojizdeni pekne stvat

mimo to takto jezdim i v podzemnich garazich - to tempo je akorat kdyz hledam misto nebo parkuju. Jako on fakt neni velky rozdil s cim jedete po dalnici, skoro bych rekl ze tam je to znat spolu s mestem nejmene. Me DPI kroti predjizdeci ambice na okrskach, kde je skrz husty provoz mene casu na rozjezd a bezpecne predjeti, takze to predcasne s klidem vzdavam. Se 70kW bych uz vzdal asi uplne vsechno

A fakt by me zajimalo jak jezdite v kopcich a na horach

obcas mam dilema jestli byt za dobytek a zkusit projet zatacku do kopce s pisknutim kol s rizikem ze spolucestujici zezelanaji

a nebo jezdit jako dosud se svesenym ocasem, kdy za zatackou ac mam hezke zadni koncovky falesnych vyfuku a v aute za mnou cekaji raketovy rozjezd

proste nejedu

.. protoze mi to nejede. I mirne kopeckovita cesta mezi Sternberkem a Opavou mi prisla jak ze spatneho snu. Kazda druha dedina je v udoli, takze pred ni clovek probrzdi kopu energie a za ni zacina stoupani a autu se nechce. Tim ze jezdim i jinymy auty s turbem, tak si pripadam uplne zoufale a dovedu pochopit i to nasjani lidi za mnou.