Prášenie do kabíny
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Prášenie do kabíny
Zdravím všetkých, mám jednu otazku či niekto neriešil fúkanie lístia a prachu do auta po zapnutí ventilátoru. Na niektorých autách sa dal dať filter na násávanie vzduchu ale v Getzi taká možnosť aspoň u mňa nieje
- Reklama
Presne tak. Nekdo tam filtr mel uz vyroby, nekdo ne. Pravdepodobne jej davali do verzi, ktere mely kimatizaci. Alespon u me to tak bylo. Ale pokud vim, misto pro filtr tam maji vsichni.mylys píše:Nejsem si zcela jist, ale za schrankou pred spolujezdcem by mel byt box na "pylovy" filtr.
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Klimu mám a filtr tam neni, ale taky koupím.XMira píše:Presne tak. Nekdo tam filtr mel uz vyroby, nekdo ne. Pravdepodobne jej davali do verzi, ktere mely kimatizaci. Alespon u me to tak bylo. Ale pokud vim, misto pro filtr tam maji vsichni.mylys píše:Nejsem si zcela jist, ale za schrankou pred spolujezdcem by mel byt box na "pylovy" filtr.
filtr
Tak já ho tam nemám, dosud jsem žil v domění, že jej mají pouze verze s klimou. Nicméně jsem to také řešil, nejdříve perlinkou kvůli listí a posléze jsem z perlinky vytořil takovou kapsu do které jsem dal mikrofiltr a to vše elegantně umístil přímo před otvorem nasávání pod plastovým krytem mezi sklem a kapotou. Nemám foto, ale ted se chystám (po více jak 1/2 roce) vyměnit "filtr", zatím i tak ok, žádné pachy a hlavně žádné poletavý rozkvět a pod., tak kdyžtak udělám inormační foto.
www.ochranamotoru.cz