Benátky sú už brutus,no kúsok je Chioggia a to sa oplatí.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
https://www.youtube.com/watch?v=0Od3m5d-Le8
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Děkuji za tip.
Loni jsem byl V Chlapowo, 2 km od Wladyslawowo a super dovča. Bylo tam všechno a ještě vícSilver píše: ↑22 črc 2024, 18:42 ahoj někdo kdo byl v Polsku u moře kolem Kdaňsk? TIP kde se usadit, preferuju super pláže, hospody a restaurace. Pokud bude jeste vubec volne ubytovani tak preferuju apartmany. Zatím jsem se díval na Łeba, Jastrzębia Góra nebo Władysławowo. Ale jelikož jsem tam nikdy nebyl tak každá rada dobrá )
Byl jsem ubytován Jastrzebia Gora, Miedzyzdroje a v Lebe. Pláže jsem navštívil různé v okolí i Hel. Super tam tam nebylo nic (pod tímto označením si představuji něco jiného), je to tam příjemné hodne se mi u Baltu líbí atmosféra, jemný pisek na plážích, je tam sice větrno, ale to mi vyhovuje. Hodne čerstvých uzenychSilver píše: ↑22 črc 2024, 18:42 ahoj někdo kdo byl v Polsku u moře kolem Kdaňsk? TIP kde se usadit, preferuju super pláže, hospody a restaurace. Pokud bude jeste vubec volne ubytovani tak preferuju apartmany. Zatím jsem se díval na Łeba, Jastrzębia Góra nebo Władysławowo. Ale jelikož jsem tam nikdy nebyl tak každá rada dobrá )
Tak to preto mi vcera prisla pokuta z AT. Vraj som nejaku 80-tku nedodrzal na dialnici. Co som si bol vedomy mohlo to byt len uplne tesne na zaciatku resp. Na uplnom konci useku na tom mieste kde ma udajne namerali.Espero píše: ↑23 črc 2024, 06:11 No tak já jedu do zemí prožluklých a profízlovaných radary. V poslední době, kdykoli jsem v Rakousku či Itálii byl, bez jedné nebo dvou pokut se to neobešlo. Mají to tam velmi zákeřně umísťované, ihned za značkami "obec", zejména, když je cesta s kopce. Jenže oni pokutují už od 53 km rychlosti. Nemyslím, že to vždy uhlídám. Ty pokuty nebývají vyskoké, v přepočtu kolem 500,- Kč.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |