Súhlasím, nové nie je záruka, že sa nepokazí. Včera sne sa vrátili z Madeiry. Mal som tam požičaný nový (5600km pri prebratí, 6500km pri odovzdaní) Mercedes GLA 180D. Opakovane bol problém so štartom (auto nerozpoznalo kľúč - takže vystúpiť, zamknúť, otvoriť a znovu naštartovať), 2x sa nezapla stredná obrazovka (v podstate celý ovládací panel) a raz sa nezapla kaplnka (obrazovka pred vodičom). Za 2-3roky to bude nepoužiteľné auto, ako hociktorý lacný mobil, hoci motor bude ešte OK.oltcitak píše: ↑27 črc 2024, 06:38Ja by som sa bál ísť s novým stare si aspoň vieme opraviť a ta torzka bola výnimka, dost zriedkavá vec(i keď v mojom prípade ani nie= preťažené, presilene a do toho hĺbková korozia@rakovina ťažko namáhavej súčiastky. Tjot vysledok. Aj tak som rad, ze sa to stalo a ze to dopadlo tak dobre, riesit to v Grecku by bola inaksia sranda
Vcera som odstrojil aj druhu stranu, trvalo to dlhšie, bo sa musi odpojit torzka od ramena, inac nieje šanca to vytiahnuť von(na pravej strane sa to "rozpojilo samé tym zlomenim. Tu to šlo ztuha, našťastie razovy utahovak pomohol a nemusel som davat kvoli priestoru dolu plnu nádrž. I ked to ma čaká tiez v budúcnosti. Ale to až neskor. Dnes opravim(pozvaram ten predny rám a namontujem suciastky. Vari uz nebude žiadna komplikácia. Aj tu inkrimovanu brzdovu trubku dam novu, potom už budú brzdy na kompletku zrepasované.
Torzky mám vymenené aj ja (pri 600.000km a necelých 18rokoch) a mne povolila pri prázdnom aute. Navyše pravá, takže to nemôže byť ani váhou vodiča
P.S. Prajem krásnu dovolenku.