už je v predaji i10,kto ho má,kto sa ho chystá kúpiť?
Moderátor: Moderátoři
Re: už je v predaji i10,kto ho má,kto sa ho chystá kúpiť?
Díky, díky pánové za rozměry. Mám na Vás prosbičku, poraďte myslíte, že jde si říci u servisní prohlídky co chci a co nechci provést za úkon, loni máti platila 4800,-Kč, pánové v servisu dělali geometrii za 800(auto najeto 3500km), vyměnili nějakej filtr AIR(asi pylový) za 1400,-kč, myslíte že si můžu říci co chci a co nechci, když vlastně autu končí záruka, v současný době má auto najeto 6tis. km chtěl bych jenom vyměnit olej a olej filtr a provést klasickou prohlídku...
Škoda Octavia II facelift 12/2008, Hyundai i10 Comfort A/C
- Reklama
Garancni prohlidka je od toho ze servis udela ukony ktere jsou potrebne v tom danem najezdu kilometru/stari vozidla. Takze pokud ti to osolichaji tak by byli hloupi, neprovedeni vsech ukonu vede ke ztrate zaruky - a je to jejich kseft, byli by sami proti sobe. Musis to zkusit jinak - pokud muzes kup si filtry a material u Hardcama zalevno a dones si vlastni olej. Tak muzes jedine usetrit. Zaplatis v servisu jen praci. Jake servisni ukony musi byt provedeny v tom kterem intervalu mas v manualu k autu.
Dalsi varianta jak usetrit pokud mas fakt najeto je vyminit si pritomnost pri provadeni servisni prohlidky a nechat si od technika ukazat filtry a pokud budou OK navrhnout at je nemeni - opet usetris za material.
Dalsi varianta jak usetrit pokud mas fakt najeto je vyminit si pritomnost pri provadeni servisni prohlidky a nechat si od technika ukazat filtry a pokud budou OK navrhnout at je nemeni - opet usetris za material.
Kia Sportage 2016 aktualne
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Tak vše vyřešeno, serviska stála 3009,-Kč, pylový filtr pouze vyčištěn, brzdová kapalina neměněna, přijímací technik borec, říkal servisní úkony co jsou třeba udělat a říkal vhodnost a kolik to stojí, tak jsme spolu vybrali to nutný minimum a pohoda. Docela se ted v olomouci pochlapili, auto na servisku jsem objednával ve čtvrtek odpoledne a v pátek ráno už jsem měl auto v servisu...
Tak to je pekne, nas ceka garancka asi pristi tyden, proste do konce cervna. ale to necham vymenit vse, preci jen jsem i10 hodne vyuzival a dnes ma nalitano skoro 16 tisic. No za necele 2 mesice me ceka garancka na i20 a tam jsem nalital uz pres 17 takze taky dam za to ranec
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
No maminka má ted "nalítáno" 6600km celkem , tak proto jsme ten servis takhle upravili...
- miro263
- **
- Kontaktovat uživatele:
Hyundai Accent MC 1.4 -city car
a kopec dalsich nehyundaioidnych
a kopec dalsich nehyundaioidnych
Zajimave informace o te nove 1.2 Taky kvituju s povdekem ze ma nova i10 uz USB vstup a ovladani na volantu. To si myslim ze je velky skok pro tak male auticko. Timto si moralne udrzi krok s novym Picantem, ktere se novym modelem dere pred i10 (jeho vybava zahrnuje take USB a ovladani na volantu).
Dnes by to jiz bylo tezke rozhodovani, pred 2-mi lety byla i10 s motorem 1.2 jasna volba.
Dnes by to jiz bylo tezke rozhodovani, pred 2-mi lety byla i10 s motorem 1.2 jasna volba.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Nedá se koupit nějaké křídlo jakože střešní spojler do zadu na i10 2017? Tu stříšku myslím... Máte někdo?
Hyundai i10 2016
Chtěl bych si koupit novou i10. Máte ji někdo?
Hlavně mě zajímají ty asistenti, jestli moc nekecejí do řízení (jízdní pruhy, překážka před autem). Mám Fabii IV a tam mi to přijde v pohodě.
A ještě mě zajímá, jak nakupujete náhradní díly, protože když se snažil najít třeba přední nárazník nebo světlo, tak jsem nikde nic nenašel. To se vše musí brát přes servis (to bude asi pálka). Děkuji
Hlavně mě zajímají ty asistenti, jestli moc nekecejí do řízení (jízdní pruhy, překážka před autem). Mám Fabii IV a tam mi to přijde v pohodě.
A ještě mě zajímá, jak nakupujete náhradní díly, protože když se snažil najít třeba přední nárazník nebo světlo, tak jsem nikde nic nenašel. To se vše musí brát přes servis (to bude asi pálka). Děkuji
Máme rok starou i10. Jezdí s ní moja. Asistenti jsou v pohodě, sledování jízdních pruhů se zapínají až od 60km/h a tohle je auto hlavně do města, takže jezdíš 50 sátkou většinu času, ale i potom lze vypnout přidržením tlačítka na volantu. Překážka před autem je fajn,vůbec neotravuje. Naopak upozornění na rozjezd auta vepředu je dobrá věc. Start stop jsem trvale vypnul a s ním i inteligentní dobíjení baterie. Ale my ještě nemáme asistenta sledování rychlosti,tak nevím jak moc je otravný. Náhradní díly jako brzdy atd.jsou úplně za stejné ceny jako u jiných aut. Co se týče nárazníkú a dalších dílů, tak máš přece havarijko. Jinak,měli jsme předtím už dvě i10 vždy nové. První vydržela 7 let a cca 80 tisíc km ,druhá 8 let a 98 tisíc km a nemuselo se nic řešit, jen brzdy a oleje, dokonce i silentbloky a čepy byly původní. Za mně super autíčko, prostorné s nízkými náklady.
Hyundai i30 HB 1.5 DPi 81 Kw Smart
Hyundai i30 HB 1.5 DPi 81kw Comfort
Hyundai i30 GDW 1.6 MPI 88 kW Ambassador
HONDA Jazz 1.4 73kW
Ford Focus II Combi 1.6 74kW
Š.120,Favorit,Fabia...
Hyundai i30 HB 1.5 DPi 81kw Comfort
Hyundai i30 GDW 1.6 MPI 88 kW Ambassador
HONDA Jazz 1.4 73kW
Ford Focus II Combi 1.6 74kW
Š.120,Favorit,Fabia...
Taky by to bylo druhy auto do rodiny. Buď mužů koupit 2 roky starý nebo nový. Proto mě zajímají ty náhradní díly, protože když bude starší, tak bude třeba již něco potřeba A někdy se kvůli drobnostem nevyplatí uplatňovat škodu na pojistku (spoluúčast a pote malus).
Nevím co řešíš, 2 roky, to je tak akorát zajeté!
Pokud ovšem nebylo u něčeho jako je rohlík apod.
Nebo i soukromník, nějaké hrozné .
To ale zjistíš pří obhlídce a zkušební jízdě.
A takové auto, v takovém typu provozu, musí jezdit 10 let bez větších investic.
Pokud ovšem nebylo u něčeho jako je rohlík apod.
Nebo i soukromník, nějaké hrozné .
To ale zjistíš pří obhlídce a zkušební jízdě.
A takové auto, v takovém typu provozu, musí jezdit 10 let bez větších investic.