Určitě bych to nezobecňoval na jakékoliv financování vozidla.... celý problém je v kombinaci AAA vs. Moneta... respektive v produktu...
Počítám že paní si vzala nějaký skvělý úvěr za 0% sazbu... kdy si to ale banka s prodejce jistí přesně tímto či jiným poplatečkem....
Jako na 500K uvěru 120K poplateček je masakr... a až bych řekl, že by se paní měla obrátit na finančního arbitra a napadnout smlouvu tam, protože mi přijde že neodpovídá dobrým mravům...či snad i zákonům
V normálních smlouvách máš sazbu za předčasné splacení 1% z dlužné částky v době splacení..... doplácel jsem své auto teď na 3tím roku, protože ho jdu otáčet.... a poplatek byl přesně:
Náhrada nákladů souvisejících s předčasným splacením, jak jsou tyto definovány
v ustanoveních o předčasném splacení obchodních podmínek úvěrové smlouvy: 1 290,00 Kč
I Moneta má na svých stránkách u úvěr na cokoliv tuto zákonnou sazbu.... ale v sekci těch autoúvěrů se nedozvíš nic, jen tě furt odkazují na obchodníky atd... asi vědí proč... a buď je díra v zákoně že si toto můžou dovolit.... a nebo jsou to šíbři.... co zkoušej co jim projde...
černé ovce - auto na úvěr a následná totální škoda
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: černé ovce - auto na úvěr a následná totální škoda
Hyundai Tucson FL 2024 NX4 1,6 T-GDI HEV 20-Years Luxury Cypress Green Pearl
Hyundai Tucson 2021 NX4 1,6 T-GDI MHEV IMT 132kW/180k Style Premium Sunset Red (prodáno)
Hyundai i30 1,6 T-GDI Hatchback Go Czech Red 2016 (prodáno)
Hyundai Tucson 2021 NX4 1,6 T-GDI MHEV IMT 132kW/180k Style Premium Sunset Red (prodáno)
Hyundai i30 1,6 T-GDI Hatchback Go Czech Red 2016 (prodáno)
- Reklama
idam.i:
Jestli někomu něco nesedí nebo něčemu nevěří je celkem jedno.
Ano, pokud se člověk podívá na nabídku úvěrů/půjček veřejně dostupných dostane se na rozptyl 4 - 50% úroku.
A podobně je to u neveřejných nabídek (nabídky nabízené již konkrétním klientům).
Jestli někomu něco nesedí nebo něčemu nevěří je celkem jedno.
Ano, pokud se člověk podívá na nabídku úvěrů/půjček veřejně dostupných dostane se na rozptyl 4 - 50% úroku.
A podobně je to u neveřejných nabídek (nabídky nabízené již konkrétním klientům).
Hyundai i30WG, 1,6 MPI, Trikolor + komfort, satin amber
Renault Grand Modus 1,2 TCE
Škoda Octavia IV 2.0 TDI DSG (pracovní stroj)
ex-auta
Renault Espace 2.0 16V
Toyota Corolla 1,4 XLI
Citroen BX 1,4 TGE
Fiat Ritmo 2.0 - Abarth
Škoda 1100 MB
Renault Grand Modus 1,2 TCE
Škoda Octavia IV 2.0 TDI DSG (pracovní stroj)
ex-auta
Renault Espace 2.0 16V
Toyota Corolla 1,4 XLI
Citroen BX 1,4 TGE
Fiat Ritmo 2.0 - Abarth
Škoda 1100 MB
Ja mám na i30 1,99% od Essoxu cez Hyundai, zmluva je z minulého roku.
Povinná poistka od nich (uniqua) je drahšia ako keby som si ju zjednal sám ale len okolo tisícky za rok.
i30 Fastback 1.5 T-GDI DCT Style Shimmering Silver
BMW E36 323i Touring M-Packet Avusblau(1998)
BMW E36 323i Sedan M-Packet Cosmosschwarz(1996)
Favorit 136 GLX Seagreen Metallic(1994)
BMW E36 323i Touring M-Packet Avusblau(1998)
BMW E36 323i Sedan M-Packet Cosmosschwarz(1996)
Favorit 136 GLX Seagreen Metallic(1994)
to msifa
Já s tým tiež nemám problém a už vôbec sa nechystám prieť.Len som sa zamýšlal z čoho tie banky žijú.
Já s tým tiež nemám problém a už vôbec sa nechystám prieť.Len som sa zamýšlal z čoho tie banky žijú.
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
To si chce potom spočítat vše,já na Tucsona měl cenu asi trošku někde jinde,to samé mam servisní prohlídky,vůbec by mě nenapadlo v tu chvíli to navyšovat jejich finančním programem včetně pojištění a POV,jsem si to hned mohl uzavřít,kde jsem chtěl. Dnes každý chce vše a hned ,tak půjčky se jen hrnou,asi je to in, naše generace není na toto zvyklá. Takže já za hotovo a za výnos z pozemků atd,raději další pozemky. Co mě štve,když už jsem udělal střechu do fólie,dal solary,že pro občany není stejná dotace na elektro auto,když jim ty daně taky dám ,třeba to přijde,tak ještě vyčkávám.