Android auto

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátor: Moderátoři

drobcek73
**

Re: Android auto

Příspěvek od drobcek73 »

Ahojte.
Nechcem zakladať nové téma, tak využijem toto vlákno:
Pri používaní AA sa mi stáva (prakticky odkedy mám auto), že pri ceste po nerovnotiach (niekedy stačí jedna diera v ceste) sa Android Auto (používam len na Waze) odpojí- niekedy sa pripojí po pár sekundách sám, niekedy musím odpojiť kábel z mobilu a opätovne zapojiť. Vyskúšal som dva nové mobily (One Plus a Xiaomi) a asi tri káble (vrátane originál k mobilom) a robí to stále. Myslel som si, že to bude "zatrasením" mobilu. Pred pár dňami mi prišla USB redukcia na bezdrátové AA (kúpené na Ali), takže prvýkrát využívam bezdrátové nabíjanie mobilu a bezdrátové AA (žiaden kábel v priehradke), ale AA sa občas odpíja aj tak. Takže mám podozrenie na kontakt v USB porte vozidla.
Chcem sa pýtať, či ste sa s tým niekto stretol, alebo to je anomália len u mňa a budem to pri najbližšej garančke reklamovať.
Ďakujem za reakcie.
HYUNDAI TUCSON HEV 169 kW (1,6T-DGi, Style + DizajnPack+SmartSense)
[https://www.spritmonitor.de/en/detail/1472293.html]
Predtým: Subaru Outback - Hyundai i30 kombi - Citroen C4 Picasso - Citroen Xsara Break - VW Golf - Renault 11 - Škoda 120 L.
Reklama

mozecek

Příspěvek od mozecek »

Pokud je to to popisujes tak bych si dovolil rict ze je nejaky studeny spoj mezi vodicem a USB konektorem nebo druhym koncem nekde u infotainmentu, pripadne mas nejaky zmetek konektor. Prinejmensim ted aspon vis ze by nebylo moudre aktualizovat infotainment z flashky na nerovnestech jak rikas. Mam tez krabicku z cinu na bezdrat AA a zaroven sem na zacatku jezdil s dratem. Vypadky jsem tez zaznamenal, ale nasel sem jinou souvislost a to sila resp slabost signalu gps ptze to fungovalo aspon chvilema dobre a problemy zacaly jak jsem vyjel do jeseniku apod. Napred se ruzne cukala a vracela sipka na mape a pak to ruzne kolabovalo. S bezdratem to bylo totez. Mel sem asi 4 roky stary telefon vivo a nejspis nebyl uz v nejlepsi kondici. Koupil sem novy OnePus 3 a hned to bylo citelne lepsi - nekdy waze zamrzne, ale staci na infotainmetnu prepnout z AA treba na radio a pak hned na AA (mam to ulozene pod hvezdickou) a vse funguje. Jo i tak 1x mesicne musim kabel bezdrat krabicky vytahnout ale to zkousnu, a jinak jen prepnu radio a chytne se / idelani to neni ale zit se s tim da.
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
drobcek73
**

Příspěvek od drobcek73 »

Ja som to odpájanie AA vnímal (v 99% prípadoch) pri prejazde cez nerovnosti, resp. keď som vbehol do výtlku. Mal som One+ Nord2 (2022) a mám teraz úplne nový Xiaomi 14T Pro a robí to identicky - pri tomto Xiaomi dokonca som mal pocit, že o trochu častejšie z dôvodu prehrievania - v mobile zapnutý Waze, zdieľané dáta (pre dcéru) a telefón opretý o indukčnú nabíjačku - telefón sa dosť zahrial a zrejme v ňom nastala nejaká bezpečnostná ochrana a odpájalo a pripájalo ma na AA dosť často. Keď som mobil už bezdrátovo nenabíjal, tak AA držalo bezdrátovo (cez čínsku krabičku) a odpojilo ho len pri prejazde nerovnosti na ceste... Takže tiež sa prikláňam k tomu, že tam bude nejaký "studený spoj" na konektore... lebo tu na fóre som s týmto zatiaľ nestretol
HYUNDAI TUCSON HEV 169 kW (1,6T-DGi, Style + DizajnPack+SmartSense)
[https://www.spritmonitor.de/en/detail/1472293.html]
Predtým: Subaru Outback - Hyundai i30 kombi - Citroen C4 Picasso - Citroen Xsara Break - VW Golf - Renault 11 - Škoda 120 L.
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

za mna: mne kablom pripojeny AA v Tusconovi snad nikdy nepadol. Mozno na nejakej mytnej brane na Balkane. Bezdrotovy AA v Citroene pada na 95% mytnych bran

mam obyc socialny Redmi 10 od Xiaomi. Zena ma Myslim Redmi 12 a v Stonicu tiez ziadne problemy s AA

zacal by som od jednoduchsich veci a tou su kable a telefony
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Odpovědět

Zpět na „Tucson III - Elektronika“