Správný olej do DCT převodovky

Startování, spojka, převodovka, provozní kapaliny.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Kamil777
*

Re: Správný olej do DCT převodovky

Příspěvek od Kamil777 »

Já už myslel, že je to mrtvé téma a najednou toto :lol:
Každopádně jen pro info, olej mám již vyměněn (podařilo se mi najít v Ostravě šikovného mechanika, který z toho nedělal jadernou vědu).
Celková cena 7200,- (originální olej, práce, diagnostika - reset aktivátoru převodovky)
Můj podivný problém se startem a rozjezdem auta s chladným motorem to sice pravděpodobně nevyřešilo, ale to už je jiný příběh.
Reklama

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Ta "diagnostika" neni to jen vymysl, jak vydelat? Kdyj sem jeste neznaly nechal menit xenony v autorizaku, taky mi po jejich vymene delali diagnostiku za 900+dph :roll:
Kamil777
*

Příspěvek od Kamil777 »

No mě bylo mechanikem řečeno, že je výmysl jak vydělat, ten průplach :) Ono každý asi řekne něco jiného. Mě to bylo jen doporučeno i kvůli problému, který stále s tou převodovkou mám (olej jsem neměnil jen preventivně ale i s nadějí, že problém odstraní), ale žádnou chybu ta diagnostika nevyhodila. Bylo mi pak dodatečně řečeno, že to může přiblížit kde je přesně problém když automat špatně řadí, vynechává rychlosti atd. Každopádně vzal při jednom i diagnostiku motoru a zaplatil jsem 600,-
Odpovědět

Zpět na „i30 2016- Motor a převodovka“