Vstavana navigacia v NX4
Moderátor: Moderátoři
Re: Vstavana navigacia v NX4
Tak po aktualizacii zmizla aj zlta ikonka soundhound(nieco ako shazam), ktora tam bola v predoslej verzii na dohladanie nazvu interpreta a skladby.
Tucson NX4 1.6 T-GDI, 132kW, Premium, kozeny packet, 4x4, Adapt.Tlmice, logo vo dverach, osvetlenie noh (blue)
- Reklama
Potvrzuji zmizeni oranzove ikony pro SoundHound. Mozna to lidi rozptilovalo a zvedla se nehodovost, nebo to mozna staci zapnout v systemu. Dale mi pribyla ikona radia Energic, ktere zrovna v DABu ukoncilo vysilani. Takze zadne poradne zmeny
Odstavenie SoundHound by som skôr pripísal nákladovej optimalizácii dátových prenosov cez GSM sieť z celej flotily áut, keďže to v rámci 5r doby u áut do MY2024 financuje . Na nových autách od MY25 to po 6mesiacoch bude za cash od zákazníka ako predplatné, takže sa dá očakávať, že nám so starším infotaimentom a "zmluvou" budú robiť takéto "psie kusy"...
Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
Za me, pokud tam bude nejaky tarif na internetova radia za rozumnou cenu, tak beru vsemi deseti
Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
Tak akoby výrobcom nestačilo, ze ceny neustale rastu, ale ešte budu paberkovat aj nejakými predplatenými službami.Na@rať
Urobil som si včera update navi - prebehlo bez problémov. Jediná vec v navigácii (vyskúšal som ju po ceste cca 16 km domov), ktorú som postrehol bola tá, že sa zväčšil náhľad najbližšej odbočky, pri zjazde z obchvatu je tá navigácia v jazdných pruhoch tiež na zväčšenej ploche, čo je podľa mňa super... ale navigácia ako taká... no ostanem pri Waze... V sekcii rádio zmizol ten SondHund, či ako sa to volá (nikdy som to nepoužil) a potvrdzujem, že prekročenie rýchlosti (mám auto 08/2023) nemá vplyv na nejakú nezmyselnú signalizáciu
HYUNDAI TUCSON HEV 169 kW (1,6T-DGi, Style + DizajnPack+SmartSense)
[https://www.spritmonitor.de/en/detail/1472293.html]
Predtým: Subaru Outback - Hyundai i30 kombi - Citroen C4 Picasso - Citroen Xsara Break - VW Golf - Renault 11 - Škoda 120 L.
[https://www.spritmonitor.de/en/detail/1472293.html]
Predtým: Subaru Outback - Hyundai i30 kombi - Citroen C4 Picasso - Citroen Xsara Break - VW Golf - Renault 11 - Škoda 120 L.
dneska jsem si všiml, že po poslední aktualizaci se do Bluelinku do knihy jízd tlačí každý nastartování....dřív pokud jste neujeli minimálně kilometr, tak tam o tom nebyl záznam... teď stačí nastartovat... a naskáče vám tam nulový řádek.... případně nula na km, ale čas či rychlosti vyplněný (můj případ, vyložil jsem nákup u dveří domu a posunul se na parkovací místo....
btw: je fajn, že tam jsou nové silnice, např. ty obchvaty.... a navigace tě tam vede... vtipný je že mapa nemá rychlostní hodnoty pro ten usek, takže po nájezdu z kruháče je značka konec omezení.... a auto na to vyhodí do rychlosního limitu tři čárky, bo v mapě nemá hodnoty.... a naskočí zase až za obchovatem..... good job
btw: je fajn, že tam jsou nové silnice, např. ty obchvaty.... a navigace tě tam vede... vtipný je že mapa nemá rychlostní hodnoty pro ten usek, takže po nájezdu z kruháče je značka konec omezení.... a auto na to vyhodí do rychlosního limitu tři čárky, bo v mapě nemá hodnoty.... a naskočí zase až za obchovatem..... good job
Hyundai Tucson FL 2024 NX4 1,6 T-GDI HEV 20-Years Luxury Cypress Green Pearl
Hyundai Tucson 2021 NX4 1,6 T-GDI MHEV IMT 132kW/180k Style Premium Sunset Red (prodáno)
Hyundai i30 1,6 T-GDI Hatchback Go Czech Red 2016 (prodáno)
Hyundai Tucson 2021 NX4 1,6 T-GDI MHEV IMT 132kW/180k Style Premium Sunset Red (prodáno)
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
ked uz sme u investicii do navigacky, Sygic sa konecne rozhupal a urobil obytkovy mod. Za mna parada, pouzitelne aj pre auta napr so stresnymi stanmi, bicyklami na streche a podobne. Asi si malokto chce zajst 30km aby zistil ze bude nasledovat 2,8m podjazd za 2km
paci sa mi aj to, co u inych navi je uz nejaky cas - maximalna rychlost, pac potom to slepo nepreferuje dialnice ak clovek jazdi ako slimak ako ja
To sa mi proste paci, inovacia. U origo Hyundai / Kia sa nemeni nic. Pritom HW na to je
paci sa mi aj to, co u inych navi je uz nejaky cas - maximalna rychlost, pac potom to slepo nepreferuje dialnice ak clovek jazdi ako slimak ako ja
To sa mi proste paci, inovacia. U origo Hyundai / Kia sa nemeni nic. Pritom HW na to je
- Přílohy
-
- Screenshot_2024-08-22-12-35-48-943_com.sygic.aura-edit.jpg (75.01 KiB) Zobrazeno 992 x
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Ahoj,
jak je běžné, tak v novém autě nebyla úplně poslední aktualizace infotainmentu. Dával jsem tomu pár dní či se stáhne přes OTA, pak jsem na updateru našel že se nemusí spustit když se dýl neaktualizovalo a pak někde že snad i první má jít přes USB.... tak jsem stáhnul... vrazil do auta... Aktualizace se zdetekovala, ale neustále se připravuje k instalaci.... i 40minut jízdy nestačilo.....aby se to posunulo dál....USB disk je rychlej (přímo Cčkovej) než budu psát na helpdesk panu Kutrapalimu...
Nemáte někdo zkušenost s první instalací na ccNC, že by to trvalo nějak extra dlouho ?
v Gen5W se to chytlo a dělo při vypnutým vozu za 40 minut celý, tady to šrotuje že příprava a hláška že po vypnutí vozu a znovu nahození bude pokračovat (je otázka jestli to začne vždy znovu nebo co to dělá)
Díky
jak je běžné, tak v novém autě nebyla úplně poslední aktualizace infotainmentu. Dával jsem tomu pár dní či se stáhne přes OTA, pak jsem na updateru našel že se nemusí spustit když se dýl neaktualizovalo a pak někde že snad i první má jít přes USB.... tak jsem stáhnul... vrazil do auta... Aktualizace se zdetekovala, ale neustále se připravuje k instalaci.... i 40minut jízdy nestačilo.....aby se to posunulo dál....USB disk je rychlej (přímo Cčkovej) než budu psát na helpdesk panu Kutrapalimu...
Nemáte někdo zkušenost s první instalací na ccNC, že by to trvalo nějak extra dlouho ?
v Gen5W se to chytlo a dělo při vypnutým vozu za 40 minut celý, tady to šrotuje že příprava a hláška že po vypnutí vozu a znovu nahození bude pokračovat (je otázka jestli to začne vždy znovu nebo co to dělá)
Díky
No tak protože ani 3tí jízdu cca 45minut se aktualizace stále připravuje.. tak jsem napsal na update chat... a tam mi borec napsal že to může trvat až 3 hodiny a že nedoporučují dělat jinde než v servise... na dotaz proč a případně proč je to volně ke stažení neodpověděl....
Aktualizaci jsem utnul... a začal pátrat... a našel jsem na DE elektrickým foru, že to uplně ani po těch měsících co jim to trvalo neměli vyladění, například na Ioniq6 to dělá paseky, že to chce někdy aktualizovat i systémové fw které umí jen servisy přes nějaké diag mašinky či co.... že po aktualizaci vypadávali různé funkce atd....
No tak si radši počkám, do servisu se mi nechce... tak uvidím či to dojde vzduchem.. nebo mezitím nová aktualizace..... Mapy mě netrápí, bezdrát AA jsem se vrátil k Sygicu...
Btw: je tu někdo kdo má ccNC a nacpal ji tam ? Našel jsem ve vlákně Kona 24 že tam ano, ale na funkci pípání to nemělo vliv..že funkce nepřibyla...
Aktualizaci jsem utnul... a začal pátrat... a našel jsem na DE elektrickým foru, že to uplně ani po těch měsících co jim to trvalo neměli vyladění, například na Ioniq6 to dělá paseky, že to chce někdy aktualizovat i systémové fw které umí jen servisy přes nějaké diag mašinky či co.... že po aktualizaci vypadávali různé funkce atd....
No tak si radši počkám, do servisu se mi nechce... tak uvidím či to dojde vzduchem.. nebo mezitím nová aktualizace..... Mapy mě netrápí, bezdrát AA jsem se vrátil k Sygicu...
Btw: je tu někdo kdo má ccNC a nacpal ji tam ? Našel jsem ve vlákně Kona 24 že tam ano, ale na funkci pípání to nemělo vliv..že funkce nepřibyla...
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
to je mrzute. Obavam sa, ze som tu okrem teba niko s pofaceliftom este nevidel. takze budes prekopavat cestu
Proste jazdi ako o zivot, tych 15k tam bude hned a nech sa s tym popasuju v autorizaku. Je to ale extremne divne
Ja som zatial u HEV (pred FL) aktualizoval 2x a vzdy to stalo pred domom. Ako ako hovoris, bolo to by voko pol hodiny
Proste jazdi ako o zivot, tych 15k tam bude hned a nech sa s tym popasuju v autorizaku. Je to ale extremne divne
Ja som zatial u HEV (pred FL) aktualizoval 2x a vzdy to stalo pred domom. Ako ako hovoris, bolo to by voko pol hodiny
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
ok, tak dám vědět když se něco změní.... ale myslel jsem že nás tu víc....že už se nějakou dobu přeci jen prodává a na ulicích jsem je potkával už častěji....
Možná jsou všichni na FB, ale z té skupiny jsem se odhlásil už někdy loni, protože to se nedalo číst, natož debatovat
Možná jsou všichni na FB, ale z té skupiny jsem se odhlásil už někdy loni, protože to se nedalo číst, natož debatovat
-
- **
Nechal jsem v garáži v accessory módu se připojenou nabíječkou, po 2 hodinách nic, po dalších 2 hodinách už hotovo.
i30 Kombi 2019 1.4 T-GDI 103kW Comfort "Clean Slate Blue"
Tucson NX4e FL 2024 1.6 T-GDI 118kW Style "Ecotronic Gray Pearl"
RIP Focus MK2 Kombi FL 2008 1.6 TDCi 66kW 33x xxx km
RIP Focus MK1 Kombi 2004 1.8 TDCi 74kW 414xxx km
Tucson NX4e FL 2024 1.6 T-GDI 118kW Style "Ecotronic Gray Pearl"
RIP Focus MK2 Kombi FL 2008 1.6 TDCi 66kW 33x xxx km
RIP Focus MK1 Kombi 2004 1.8 TDCi 74kW 414xxx km
A tedy vse ok, bez problemu systemy a funkce...vcetne moznosti tlumit rychlostni pipak pres tlacitko na volantu ?