není to prostě klasické podsvícení žárovkou nebo LEDkou, ale plynulé podsvícení celé plochy, umí to třeba i stmívání, osvícení části pole apod. Pár foto
Vie mi niekto povedat,co vsetko je nutne demontovat,pokial chcem vymenit budiky (polepy)? je to robota v pohode,alebo by ste sa do toho radsej nepustali??
Diky moc...
No nejdřív musíš sundat zadní nárazník, pak zrcátko spolujezdce, potom vyndat motor i s převodovkou, tou dírou co po něm zbyde prostrčit dvouměsíční děcko co se narodilo za úplňku a říct: "ykidub tinemyv ichc", pak se rozestoupí palubní deska a můžeš je vyndat
Teď vážně: U mne stačí sundat ten černej rámeček co je kolem palubní desky a pak vykouknou komplet budíky se vším všudy ale dál jsem to nezkoumal, nejspíš to nebude nic těžkýho
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!! (/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz;)
Yurii píše:No nejdřív musíš sundat zadní nárazník, pak zrcátko spolujezdce, potom vyndat motor i s převodovkou, tou dírou co po něm zbyde prostrčit dvouměsíční děcko co se narodilo za úplňku a říct: "ykidub tinemyv ichc", pak se rozestoupí palubní deska a můžeš je vyndat
Pohraval sem si s myslenkou, ze az nebudu mit co s penezma, tak si necham ty budiky tgaky udelat u Newmana na zakazku, Respektive, navrh si udelam sam a jen mu to poslu na zpracovani...
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!! (/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz;)