jihočeši....
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- omartinek
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak to zkousej dal volat a uvidime.Ten Vsechov taky neni spatny napad,tam je taky mista haba dej.Takovych letist je po republice mraky.Jeste me napadli Milovice tam se toho porada take kvanta.
Hyundai Accent GLS 1,5 12V 66kW, r.v 2001, klima, ABS, centrál, 2x airbag, modrá metalíza, el.okna + zrcátka + anténa, mlhovky, loketní opěrka, sportovní pedály, dětská autosedačka
- Reklama
- Pajk
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bych asi znát měl.Pronájem autodromu by přišel na dost peněz,viz cenik zde www.autodromvmyto.cz .Fakt je,že bych to zas měl kousek.Kemp je spíš pro TIR......Zdeněk LKN píše:Zdravím všechny, při čtení mne napadá co takhle Vysoké Mýto.
Směrem na Litomyšl je bývalý autodrom, pak následuje letiště a kemp. Autodrom se využívá třeba v zimě na školu smyků přes AMK, závody motokár a pod. Je to pěkně vidět na letecké mapě.
Bohužel tím směrem nejezdím a tak to tam moc neznám - co by jak stálo a jak to tam chodí .
Není zde někdo, kdo to tam zná ?
Lantra kombi 1.6-G4GR,r.v. 97
ABS,klima,dálka
ABS,klima,dálka
- omartinek
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem patral po starostovi v Bechyni ale nedopatral.Doma jsem ho o vikendu nechytl,tak jsem mu poslal alespon mail,tak uvidime.
Hyundai Accent GLS 1,5 12V 66kW, r.v 2001, klima, ABS, centrál, 2x airbag, modrá metalíza, el.okna + zrcátka + anténa, mlhovky, loketní opěrka, sportovní pedály, dětská autosedačka
- omartinek
- **
- Kontaktovat uživatele:
Kluci z CB muzete mi poradit kam dat auto do servisu v CB?Potrebuji udelat rozvody a nechci to vrazit do Hyundaje za nehorazny prachy. Mate nejaky luxusni servis?Kvalitni prace a prizniva cena?
Jeden dobrej servis mám, měnili mi tam tlumiče (tuším 800Kč za 4 ks). A vytahovali střechu když jsem v ní měl trochu kráter ). V hyundai chtěli odstrojovat auto, vyklepávat, vysklívat (Bylo to těsně nad čelním sklem). Když jsem byl jinde všude mi říkali, že mi nedaj záruku na sklo že nepraskne a mluvili o ceně do 10 tis. A tenhle šikula mi to za 500 vytáhnul a 3500 jsem dal za lak )omartinek píše:Kluci z CB muzete mi poradit kam dat auto do servisu v CB?Potrebuji udelat rozvody a nechci to vrazit do Hyundaje za nehorazny prachy. Mate nejaky luxusni servis?Kvalitni prace a prizniva cena?
Znám pár lidí, co na něj nedaj dopustit. Je to malej servis ale vždy vše bylo ke spokojenosti zákazníka.
Prvně ho zkus, za kolik to udělá, věřím, že se dohodnete
Kontakt ti pošlu v SZ
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012