dotaz- přední náprava Sonata 96

Moderátoři: Lukino, Moderátoři

Odpovědět
janvanek@email.cz

dotaz- přední náprava Sonata 96

Příspěvek od janvanek@email.cz »

Zdravím všechny Sonátisty.. mám Sonatu r.96- byly problémy s l. př. kolem- "vrčelo"v zatáčkách- nechal jsem tedy v autorizovaném servisu vyměnit ložisko.. Vrčení ustalo, ale začalo mi v tom bouchat a to tak že někdy radši vystoupím a jdu pěšky :!: někdy při plném rejdu, někdy na rovince... Jindy auto začne plavat, někdy při brždění či rozjedu má tendeci táhnout ke straně...

potřeboval bych poradit, čím to může být a jestli to nějak může souviset se servisem. Už dřív jsem s ním byl dost nespokojenej, ale tohle mi připadá jako záměrné poškození (abych přijel častěji..)

A k tomu servisu.. Má někdo z vás taky špatný zkušenosti s NuboCar Zbraslav??

Mockrát dík za rady a odpovědi- Honza.
Reklama

ryba

Příspěvek od ryba »

tahnuti ke strane, plavani, neni v haji uchceni nejakyho ramene, cep rizeni, geometrie totalne v haji...no urcite je to nejakej dil napravy
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
janvanek@email.cz

Re:

Příspěvek od janvanek@email.cz »

.. to sice jo, ale 2 měsíce předtím prošlo auto "poctivou" STK a nikdy dřív to nedělalo- až teď- po výměně ložiska... nemůžu si pomoct, ale mám posit, že servisák něco posral....
H.
tombonjorno
*

Příspěvek od tombonjorno »

Nejsem žádný odborník, ale vypadá že ti udělali něco s poloosou přesněji s kloubem. Já měl jednou to samý co ty, ale na jiným autě.
hyundai sonata 2.0i 16V 102kw r.v.96
Odpovědět

Zpět na „SONATA“