Jak jsem byl u Ivana delat GO
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Vita píše:To kokroff: Gratujuji a at ti jezdi ..... a ze bude ... protoze Ivan odvadi perfektni praci ...
To Ivan: Hele az se budes priste holit, tak si stoupni bliz k ziletce ....
i30 PDe fastback 1.5 DCT
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
A do čeho si myslíš,že si otírá ruce od oleje .Jednou za čas to vypere žiletkou,nechá narůst nové a je to. Musíš myslet ekonomicky,že je to tak Ivane.Vita píše: To Ivan: Hele az se budes priste holit, tak si stoupni bliz k ziletce ....
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Vy rošťáci,takhle vypadá pracující a strhanej člověkVita píše:To kokroff: Gratujuji a at ti jezdi ..... a ze bude ... protoze Ivan odvadi perfektni praci ...
To Ivan: Hele az se budes priste holit, tak si stoupni bliz k ziletce ....
No olej do fousů si neutírám,ale do montérek jo
No nechal jsem se ostříhat i oholit abych nedělal někde ostudu Vypadám jak kedlubínek ,jinak mám dneska volno
Tak jdu si trochu odpočinout na cestu!!
Krokoffe byla to drřina,ale vyplatilo se to né???
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
hoši, vy tomu vůbec nerozumíte, tomu se řiká nedbalá elegance!, a krom toho, až třeba možná časem začnou nahoře vlasy ubejvat, tak si jenom votočí hlavu a je toBorek píše:A do čeho si myslíš,že si otírá ruce od oleje .Jednou za čas to vypere žiletkou,nechá narůst nové a je to. Musíš myslet ekonomicky,že je to tak Ivane.Vita píše: To Ivan: Hele az se budes priste holit, tak si stoupni bliz k ziletce ....
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
Tak to u mě nehrozí ,kadeřnice si stěžovala,že to mám tak hustý,že bych jim dal vlasů minimálně na tři paruky!!!Tiburon_FX píše:hoši, vy tomu vůbec nerozumíte, tomu se řiká nedbalá elegance!, a krom toho, až třeba možná časem začnou nahoře vlasy ubejvat, tak si jenom votočí hlavu a je toBorek píše:A do čeho si myslíš,že si otírá ruce od oleje .Jednou za čas to vypere žiletkou,nechá narůst nové a je to. Musíš myslet ekonomicky,že je to tak Ivane.Vita píše: To Ivan: Hele az se budes priste holit, tak si stoupni bliz k ziletce ....
Jojo Ivane, byla to drina ale ten motor se chova uplne jinak, dynamika jina,
nechcipe, necuka a krasne si vrni, zadny rachot to je proste lahoda pro usi Uz se ale tesim, az to zajedu a trochu vyzenu brouky z vyfuku
Ale jen jemne, tak se neboj ze ji ublizim
nechcipe, necuka a krasne si vrni, zadny rachot to je proste lahoda pro usi Uz se ale tesim, az to zajedu a trochu vyzenu brouky z vyfuku
Hyundai Lantra 1.6 16V G4GR,r.98
*** Ivan je nejlepsi!!! ***
Hm,sem rád,že to šlape,tak si udělej výlet ke mě,víš co Tě čeká u měkokroff píše:Jojo Ivane, byla to drina ale ten motor se chova uplne jinak, dynamika jina,
Ps : Velká bedna na podstavci
Heheh no ja taky ne, ale jsem rad ze jsem mel tu moznost a vse si zdokumentovat a videt spickoveho automechanika pri praci.
Ale navic, naucil jsem se hooodne novych veci, co bych se jen tak nenaucil!
Ale Ivanovi do toho fusovat nebudu, jenom me tesi ze vim jak to tam funguje a jak se co dela.
Ale navic, naucil jsem se hooodne novych veci, co bych se jen tak nenaucil!
Ale Ivanovi do toho fusovat nebudu, jenom me tesi ze vim jak to tam funguje a jak se co dela.
Hyundai Lantra 1.6 16V G4GR,r.98