Ostřikovače světel, rozpojené kabely
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Ostřikovače světel, rozpojené kabely
Potřeboval bych poradit s nefunkčními ostřikovači světel. Ostřikování oken funguje,tak předpokladam že na tohle je jiný motorek.Neví někdo jakse k němu dostat?
Ještě se chci zeptat jestli někdo neví na co jsou tyto kabely? Už když jsem to koupil byli rozpojeny...
Ještě se chci zeptat jestli někdo neví na co jsou tyto kabely? Už když jsem to koupil byli rozpojeny...
]-[yUnDai AccEnT 1.5 - 1995 Najeto: 335 000 km
- Reklama
přesně tak... sou tam dva motorky.. sám sem je měnil...
jeden dopředu a druhý dozadu k ostřikovačím
ale v tvém případě snad ještě jeden ke světlům...stačilo by snad sundat plastový podběh a kouknout jestli tam je než rozebereš půl auta
taky jedna z příčin,že ti to nestříká sorry...může být i ta,že někde v hadičce je kus nečistoty a v tomto případě tě rozebrání určitě nemine
ještě k těm rozpojeným konektorům.... pokud Ti funguje vše tak jak má....doporučuji nic nespojovat
u mýho Accentíka mám plnej motor rozpojených konektorů ..no fákt,nekecám... mám totiž soc.verzi,tak se můžu pochlubit alespoň luxusní kabeláží...zřejmě je dávali stejný do všech modelů a konektory na víc kluci žlutí neřešili
PS:mám za to,že o tý kabeláži tu už taky padla zmínka
jeden dopředu a druhý dozadu k ostřikovačím
ale v tvém případě snad ještě jeden ke světlům...stačilo by snad sundat plastový podběh a kouknout jestli tam je než rozebereš půl auta
taky jedna z příčin,že ti to nestříká sorry...může být i ta,že někde v hadičce je kus nečistoty a v tomto případě tě rozebrání určitě nemine
ještě k těm rozpojeným konektorům.... pokud Ti funguje vše tak jak má....doporučuji nic nespojovat
u mýho Accentíka mám plnej motor rozpojených konektorů ..no fákt,nekecám... mám totiž soc.verzi,tak se můžu pochlubit alespoň luxusní kabeláží...zřejmě je dávali stejný do všech modelů a konektory na víc kluci žlutí neřešili
PS:mám za to,že o tý kabeláži tu už taky padla zmínka
Re: Ostřikovače světel, rozpojené kabely
Je to priprava pro ABS,predni mlhovky a klimu.
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Nedávno mi mého accenta (r.v.95) nabouali vpravo vepředu.Ted ho mám rozebranej a motorky sem také řešil neb mám nádržku na ostřikovače proraženou. Tedy: na nádržce jsou dva malé motorky (ostřikování předního skla a ostřikování zadního skla).Na boku je na objímce ještě jeden větši motorek na ostřikovače světel. Originální malý motorek stojí cca tisícikorunu,tenhle vetší nevím. Každopádně ten jedinej je kaput po tom nárazu. Zkusím to nafotit,mám nádržku i motorkx venku.