![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Obrázek](http://ukazto.com/img_small/LANTRA-mms1.jpg)
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Ano určitě máš pravdu. Sekvenční vstřik by byl do tohoto auta určitě lepší. LPG přes sání mám já a myslím si že tam takové nepatří. Ale už jsem to tak koupil.Dastin píše:Pánové to co píšete není až tak pravda, jde o to, co je to za zařízení, jestli Sekvenční vstřikování nebo jen do sání. Sekvenční stojí 32 500kč a přes sání je to tak 27 000kč. Jinak spotřeba u sekvenčního je max do 9-ti litrů a přes sání do 10litrů. Nádrž pokud je místo rezervi (toroid) jsem měl než jsem ho včera prodal že Felotrone, na 47 litrů, žádných ubohých 36l. dojezd 500-520 km, podle stilu jízdy a to i s klimou, jednalo se o kombynovanou jízdu. A pokud najezdíte víc jak 10 000km ročně, tak to jde. Já najezdím 15 000-20 000km ročně. V každém případě bych znova šel jen do Sekvenčního vstřiku.
Více třeba na www.hlpropan.cz
Ten vyfuk vzadu se me ale moc nelibinemesis píše:Chcel by som sa spytat nakolko uvazujem o LPG -dlhsie cesty- ako vela stoji LPG instalacia do nasej Lantry ? Ake su vyhody ,nevyhody ,meni sa vykon,ako so spotrebou,dava sa toroidna nadrz ?(pozn.limuzina) Aky velky toroid sa da montovat - objem ? Instaluje sa aky druh LPG zariadenia ? Mame predsa 1.6 16V tak co chalani pomozete ? Poradite ? Zaujimave otazky ktore mi tu na fore chybali.Inak vela stastnych kilometrov je to na svoju dobu spolahlive auto nech si vravi kto chce co chce ..a pekne najma ak v lete nahodim 15tky kola Dakujem za prispevky ak nejake budu
![]()
Tak to jsi měl výhodu,že jsi nemusel do plynu investovat a jezdil jsi hned za levno.To by mě taky nevadil potom plyn přes sání.jirkatravna píše:Ano určitě máš pravdu. Sekvenční vstřik by byl do tohoto auta určitě lepší. LPG přes sání mám já a myslím si že tam takové nepatří. Ale už jsem to tak koupil.Dastin píše:Pánové to co píšete není až tak pravda, jde o to, co je to za zařízení, jestli Sekvenční vstřikování nebo jen do sání. Sekvenční stojí 32 500kč a přes sání je to tak 27 000kč. Jinak spotřeba u sekvenčního je max do 9-ti litrů a přes sání do 10litrů. Nádrž pokud je místo rezervi (toroid) jsem měl než jsem ho včera prodal že Felotrone, na 47 litrů, žádných ubohých 36l. dojezd 500-520 km, podle stilu jízdy a to i s klimou, jednalo se o kombynovanou jízdu. A pokud najezdíte víc jak 10 000km ročně, tak to jde. Já najezdím 15 000-20 000km ročně. V každém případě bych znova šel jen do Sekvenčního vstřiku.
Více třeba na www.hlpropan.cz
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |