Autodata Software
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
jeee, to je dobra firma..ale asi od nich nebudu nic chtit:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Reklama
Jenom 35%,já myslel,že Česká republika je v tomhle velmoc!!! Ono na druhou stranu,kdybych si poctivě kupoval programy do kompu,tak to ani nevidělám!! A jíst se musí!!zaludnikrs píše:sakra uz vim co je BSA prej 35% nelegal software,spis bych rekl ze je to naopak 16v
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Re: Autodata Software
zdravimkokroff píše:Panove, tak jsem dneska nainstaloval SW Autodata 2005 a nevim jak vy jestli mate nejakej SW na diagnostiku auta ale tohle je bomba, je tam vsechno komlplet na co si vzpomenete servisni schemata rozpis a diagnostika chyb vymenne intervaly vcetne kontrol co se ma jak kontrolovat co se kde leje no bezva vec...Tak kdyby nekdo chtel muzu poskytnout, je to na 2CD...
taky softwer by som potreboval , ale je to v češtine alebo slovenčine. inač nema pre mna to cenu. napiš bličšie o tom softweru .
omluva
omluvam se , ale mna nazlostilo, že sa ohanaš autorskym pravom je to pravda ale kopu inych veci a zavažnejšich to funguje na verim boha.Vita píše:Smazani je zbytecny, pouze jsem odmaznul dane slovo ....vipe píše:Admin samozřejmě nevhodné příspěvky smaže že?
To Emil: Priste se prosim vyvaruj vulgarizmu...
ide len o to aby si pripadne motorista mohol pomoc niekedy sam.
Ja som v jednej autoopravovne v KK nechal urobit diagnostiku auta.
zobrali 1000 Sk a nakoniec mi povedal že mam malo oleja v motoru a že je olej špinavy pritom som ale olej menil , čiže nemohol byť špinavy.
A teraz aj viem, že pri diagnostike to nemože vadiť, lebo motor nemusi ani štartovať stači zapnuť zapalovanie . Nakoniec som prišiel k zaveru, že mi neurobili diagnostiku lebo na moj typ auta nemali podporu programu , ale peniaze zobrali.
Re: omluva
Normální praxe ,to je tak,když nevědí co s tím!!!Emil píše:omluvam se , ale mna nazlostilo, že sa ohanaš autorskym pravom je to pravda ale kopu inych veci a zavažnejšich to funguje na verim boha.Vita píše:Smazani je zbytecny, pouze jsem odmaznul dane slovo ....vipe píše:Admin samozřejmě nevhodné příspěvky smaže že?
zobrali 1000 Sk a nakoniec mi povedal že mam malo oleja v motoru a že je olej špinavy pritom som ale olej menil , čiže nemohol byť špinavy.
A teraz aj viem, že pri diagnostike to nemože vadiť, lebo motor nemusi ani štartovať stači zapnuť zapalovanie . Nakoniec som prišiel k zaveru, že mi neurobili diagnostiku lebo na moj typ auta nemali podporu programu , ale peniaze zobrali.
Re: Autodata Software
No Autodata jsou dostupná jen v angličtině,v češtině stojí 13 000 kč za jedno cd!! A v angličtině máš všechny!Emil píše:zdravimkokroff píše:Panove, tak jsem dneska nainstaloval SW Autodata 2005 a nevim jak vy jestli mate nejakej SW na diagnostiku auta ale tohle je bomba, je tam vsechno komlplet na co si vzpomenete servisni schemata rozpis a diagnostika chyb vymenne intervaly vcetne kontrol co se ma jak kontrolovat co se kde leje no bezva vec...Tak kdyby nekdo chtel muzu poskytnout, je to na 2CD...
taky softwer by som potreboval , ale je to v češtine alebo slovenčine. inač nema pre mna to cenu. napiš bličšie o tom softweru .
Jinak co by Ti také nohlo pomoct ,tak je to Vivid Workshop je v češtině a slovenčině,ale má to taky 3 cd nebo dvd momentálně je nová verze 2006 a na Hyundaie je v této verzi mnohem více věcí než předchozích verzích,ale autodata jsou nejlepší vůbec!!
Re: omluva
No chlape chtel bych te poznat... Vsecko bys chtel zadarmo a co nejde, tak ukrast. Bomba pristup. Kde bydlis? Ve vezeni, nebo v ukradenym karavanu?Emil píše:omluvam se , ale mna nazlostilo, že sa ohanaš autorskym pravom je to pravda ale kopu inych veci a zavažnejšich to funguje na verim boha.Vita píše:Smazani je zbytecny, pouze jsem odmaznul dane slovo ....vipe píše:Admin samozřejmě nevhodné příspěvky smaže že?
Nechapu te.
i30 PDe fastback 1.5 DCT
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve: