"Čerpačky" alebo kde je podľa vás najlepšie palivo
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
"Čerpačky" alebo kde je podľa vás najlepšie palivo
tak sa podeľte so skúsenosťami
ja preferujem SHELL alebo JET. ďalšie čerpačky sú pre mňa len východiskom z núdze.
P.S.: viac možností v "polle" sa mi pridať nepodarilo
ja preferujem SHELL alebo JET. ďalšie čerpačky sú pre mňa len východiskom z núdze.
P.S.: viac možností v "polle" sa mi pridať nepodarilo
Hyundai i30cw 1.6 CRDi Automat 2014 Style, Creamy White
Predchádzajúce:
Hyundai Accent 1.5 CRDi 2007 Elegance, Ebony Black + black plastic foils
Hyundai SantaFe CRDi 2.0 VGT 4x4 2005, Black
Predchádzajúce:
Hyundai Accent 1.5 CRDi 2007 Elegance, Ebony Black + black plastic foils
Hyundai SantaFe CRDi 2.0 VGT 4x4 2005, Black
- Reklama
Tak toto je dost tazka otazka, na ktorej pumpe je najlepsie palivo. Osobne si myslim, ze je to dost jedno, pretoze kazda pumpa berie palivo zo Slovnaftu. Neviem sice, ci je to u Shellu inac (Mikro pisal, ze tam dovazaju palivo priamo z Ciech). Druha stranka veci je ta, ci tam to palivo potom este riedia pripadne vodou, aby mali vyssi zisk. Dalej zalezi od vytazenosti cerpacej stanice, ci tam to palivo dlho stoji v nadrziach, alebo ci sa casto meni...
Accent 1.5 CRDi, 2007, Red Wine
-
- **
Ja osobne tankujem na SHELL (V-Power)
Jeden kamarát tankoval pravidelne na JURKI a dopadol tak, že sa mu auto úplné pokazilo, zistil že na vlastnej šetrnosti doplatil nato jeho passat
človek si povie že na JURKI stoji benzín 37sk/lit oproti tomu čo stoji na SHELL 39sk/lit ale keď to prerátam pri svojej 45lit nádrži je to rozdiel iba 90sk ktorí ja osobne radšej zaplatím ako potom vrážať tisíce na opravy spojene s tankovaním nekvalitného benzínu, dokonca raz sa mi stalo, že som na V-Power najazdil o 100km viac a to som jazdil rovnakým štýlom sám som bol prekvapený. Myslím si že aj kvalita benzínu dosť zasahuje do kultivovanosti motora aj jeho výkonu.
Jeden kamarát tankoval pravidelne na JURKI a dopadol tak, že sa mu auto úplné pokazilo, zistil že na vlastnej šetrnosti doplatil nato jeho passat
človek si povie že na JURKI stoji benzín 37sk/lit oproti tomu čo stoji na SHELL 39sk/lit ale keď to prerátam pri svojej 45lit nádrži je to rozdiel iba 90sk ktorí ja osobne radšej zaplatím ako potom vrážať tisíce na opravy spojene s tankovaním nekvalitného benzínu, dokonca raz sa mi stalo, že som na V-Power najazdil o 100km viac a to som jazdil rovnakým štýlom sám som bol prekvapený. Myslím si že aj kvalita benzínu dosť zasahuje do kultivovanosti motora aj jeho výkonu.
Ja som zatial tankoval len V-power na SHELL a len raz Diesel - Extra pri Povazskej Bystrici tiez na SHell . Rozdiel bol velky , teraz neviem ci to bolo preto , ze som ho hned od zaciatku rozmaznaval , alebo je to domacou stravou . Predsa len my na Vychode mame vydatnejšiu stravu.
Hyundai Accent 1.5 CRDi Elegance, Wine Red
Tak ja som zatial tankoval iba na Shellke, takze nemozem/neviem posudit ine diesel tankovanie. Predoslemu autu (S105L) to bolo vcelku jedno
Naposledy upravil(a) diosko dne 11 črc 2007, 14:05, celkem upraveno 1 x.
Accent 1.5 CRDi, 2007, True Blue
Benzín tankuji zásadně u Shell a beru V-Power (nikoliv Racing). Tak nějak doufám, že alespoň na své prémiové značce nebude Shell šidit. Hned vedle Shellky se nám upíchlo Tesco, benzín je tam asi o tři koruny levnější než můj V-Power... ale tak nějak mi připadá, že ta cca 10% úspora mi za to nestojí, benzín by se asi neměl nakupovat v obchodě s potravinami...
A sice se mě to netýká, ale neměla v možnostech být také možnost "je mi to úplně jedno"? Přeci jen si myslím, že spoustě lidí to jedno je.
A sice se mě to netýká, ale neměla v možnostech být také možnost "je mi to úplně jedno"? Přeci jen si myslím, že spoustě lidí to jedno je.
Hyundai Accent ´07 1.4 Beige Gold
- black_sheep
- Moderátor
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Benzín beru u všech čerpaček.Zatím bez problému,jen u Tank Ono v Trutnově,je auto línější(benzín o 2,-Kč lacinější) a neberu u Slovnaftu,protože na jejich benzín,rachtají ventily jak zběsilé .To mám několikrát odzkoušené na více autech.
Zrovna dnes zůstala spousta aut stát na D1 po načerpání u Slovnaftu.Po načerpání nafty zničily po pár metrech motory(propálené písty...).Slovnaft namíchal do nafty ředidlo. Takže moje podezření na míchání kdejakého sajrajtu i do benzínu se potvrdilo. Už to u Slovnaftu přehnali.
Zrovna dnes zůstala spousta aut stát na D1 po načerpání u Slovnaftu.Po načerpání nafty zničily po pár metrech motory(propálené písty...).Slovnaft namíchal do nafty ředidlo. Takže moje podezření na míchání kdejakého sajrajtu i do benzínu se potvrdilo. Už to u Slovnaftu přehnali.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Kvalita a nekvalita
Myslim, ze sa to nezaklada na pravde. Ak sa kamaratovi pokazil passat, bolo treba poslat benzin na rozbor. Doteraz som jazdil s Ford Fiestou 2006 - 1,25 16V (dost hakliva na kvalitu benalu) a cerpal som vzdy podla ceny - teda Tesco, Unicorn, Jurki. Obcas so nacerpal 98 oktanovy benzin, aby sa spalili usadeniny vo valcoch. Najazdil som asi 17 000 kmsuper.soso píše:Ja osobne tankujem na SHELL (V-Power)
S novym Accentom som zatial cerpal v TESCO brno (raz, mam ho 3 dni)
Ako sa tvrdi - treba cerpat tam, kde sa spotrebuje vela PHM. Ak si niekto mysli, ze na malych "neznackovych" pumpach do paliva leju vodu, nech poprosi mamicku, ze nech mu uz po veceroch necita rozpravky
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023