Povinná výbava - žárovky

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Odpovědět
Slough

Povinná výbava - žárovky

Příspěvek od Slough »

Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli do povinné výbavy auta patří i sada náhradních žárovek. Kde se dá za rozumnou cenu taková sada na Getze pořídit?
díky
Reklama

ryba

Příspěvek od ryba »

vetsinou staci univerzalni sada autozarovek, getz urcite nema nejakou extra vychytavku. Nevim jakej tam je halogen, jestli H1, H4...podle toho kup sadu, ale na kazdy pumpe, hypermarketu, mototechne je maji. Cena do 250
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
vipe

Re: Povinná výbava - žárovky

Příspěvek od vipe »

Slough píše:Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli do povinné výbavy auta patří i sada náhradních žárovek. Kde se dá za rozumnou cenu taková sada na Getze pořídit?
díky
Podívej se TADY
Emil Munzar

Příspěvek od Emil Munzar »

Koukám, že pan ryba neodpověděl komplet- tedy- sada žárovek a pojistek do povinné výbavy patří a policisté to mohou kontrolovat- viz např. -http://www.stkmotol.cz/povinna_vybava.phtml
a řekl bych, že je to docela dobře, protože, co s nefunkčními světly a přístroji na cestě v noci i ve dne, že? Levné univ. sady jsem viděl např. v TESCO.
pan Munzar
Tomikp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomikp »

I kdyby to povinné nebylo tak to v autě mam. Až praskne žárovka a bude potřeba to řešit, nechci se bít do prsou jak sem uetřil dvě stovky.
Hyundai Sonata 2.0i 16V GLS 2002
Odpovědět

Zpět na „GETZ“