Křidlisko na Coupe
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Reklama
- Kleskojot
- **
- Kontaktovat uživatele:
DAVEPIC: tak to jsi mi nemel psat je mi do breku ale tvymu coupecku slusi to se musi nechat napises kolik te stalo to kridlo a kolik lakovani a montaz nebo jsi si to udelal sam
Naposledy upravil(a) Kleskojot dne 20 črc 2007, 18:04, celkem upraveno 1 x.
HYUNDAI coupe 2.0 r.97 zlutasek lepsi nez 120ka))) seru kref
HYUNDAI Lantra 1.6 r.95 opet lepsi nez 120cka)))
HYUNDAI Lantra 1.6 r.95 opet lepsi nez 120cka)))
- black_sheep
- Moderátor
To co tam drží Jerry159 na tom Obrazku je to samé křídlo co mam ted i já..akorat tam nejde videt jestli je s Brzdovym světlem nebo ne....Ale s tím brzdovým světlem je o moc hezčí...No ja ho koupil za rovných 1500Kč myslím si že je to hezká cena...Jinak na Lakovaní jsem si to připravil sám a nechal jsem to stříknout u jednoho znameho co stříka Doma takže chtěl 200Kč jestli maš někoho kdo ti to střikne tak to udělej taky tak.A co se týka monataže na auto tak to jsem si dělal taky sám jde o to at to jenom přesně vyměříš a at to maš v rovině a navíc Když sundaš tu tapecíru ze spod od kufru tak tam jsou takove pomocne díry kde to má byt určitě to tam budeš mit taky...Kleskojot píše:DAVEPIC: tak to jsi mi nemel psat je mi do breku ale tvymu coupecku slusi to se musi nechat napises kolik te stalo to kridlo a kolik lakovani a montaz nebo jsi si to udelal sam
- black_sheep
- Moderátor