"lupnutie" v lavom prednom kolese
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- vladinko-SK
- **
- Kontaktovat uživatele:
"lupnutie" v lavom prednom kolese
Pri pohynani (predtym musi byt cuvanie), pri rozbehu smykom, pri prudsom prejazde zakrutou ... vzdy pocut v lavom prednom kolese nejake "lupnutie" zvuk ako keby nieco buchalo medzi dvomi kovmi. Ziadne problemy to zatial nesposobuje, pri geometrii sa nic neukazalo tak nviem co to moze byt, skuste prosim poradit
Hyundai Lantra 1,8 GT (G4CN), 15" elektrony
- Reklama
- vladinko-SK
- **
- Kontaktovat uživatele:
- vladinko-SK
- **
- Kontaktovat uživatele:
klouby ti při plným rejdu tak zvláštně lupou a rameno když bude utržený tak při průjezdu nerovností ti bude bouchat já měl rameno a oprava 4táci.vladinko-SK píše:A ako to rozlisim? Prejavuje sa to este niecim? Praskanim pri plnom vytoceni a pomalej jazde? Co to moze sposobit ked to necham tak?derdevil píše:homokynetický kloub nebo rameno
Derdevil h lantra combi 1,6 g4gr 84kw 1997
- vladinko-SK
- **
- Kontaktovat uživatele:
mrkni sem abys měl přeedstavu o ceeně http://obchod.autoprima.cz/index.php?PH ... i4m2sh2qk4
Derdevil h lantra combi 1,6 g4gr 84kw 1997
Ano ano.
mam presne tento problem.
objavil som vymlaternu vlozku ulozenia ramena. A cele rameno je hnute, takze je to videt aj na silentbloku. Dllho ma to trapilo, az som sa na to vykaslal a pockal, nez sa to dostane do stadia, ked to bude lepsie najditelne
na geometrii mi za 600.- povedali ze to mam vsetko OK.
Nova stoji 530 kč (hyundai, Brno, Bubenickova)
mam presne tento problem.
objavil som vymlaternu vlozku ulozenia ramena. A cele rameno je hnute, takze je to videt aj na silentbloku. Dllho ma to trapilo, az som sa na to vykaslal a pockal, nez sa to dostane do stadia, ked to bude lepsie najditelne
na geometrii mi za 600.- povedali ze to mam vsetko OK.
Nova stoji 530 kč (hyundai, Brno, Bubenickova)
- vladinko-SK
- **
- Kontaktovat uživatele:
je to asi nějaká nemoc,protože lupnutí mě obtěžuje asi od jara.Na ramenu a kloubech vše ok.Já našel ještě mírně vymleté futro na uchycení brzdové čelisti a to taky cvakalo v zatáčce mezi destičkou a brzdičem,ale to lupnutí zůstalo pořád.Umě to kloub rozhodně nedělá.
LANTRA 1.8-beast in korea 25*5*10 + --odpočívej v pokoji
- vladinko-SK
- **
- Kontaktovat uživatele:
- milan.belfast
Tak to je sila.
Pretoze ak idem rychlajsie do pravotocivej zakruty tiez sa u mna ozyva podobny zvuk. Doteraz som si myslel ze mam nieco s lavym prednym kolesom. Alebo ze to robi puklica na prednom kolese. Zatial som to moc neskumal.