Poloautomatická převodovka
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Poloautomatická převodovka
Zdar lidi. Chtěl bych se zeptat jestli se dala namontovat do normalního auta poloautomatika. Asi to bude pěkne drahy, tak to mi řikat nemusíte, ale ma to vyhodu, že se rychlej přeřazuje. Ovšem viděl jsem to jen u zavodnich aut (WRC,formule). Tak písněte, kdyby nekdo mel vic informaci.
V planu je Hyundai Coupe 2.7 V6!! To bude jízda
- Reklama
Někdo to tak taky nazývá. 5azení je řízeno elektronicky pomocí tlačítek nebo jinejch ovladacich prvků. Taky sem to našel ve Wikipedii http://en.wikipedia.org/wiki/Semi-autom ... ansmission
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Sekvencka do takovyhohle auta by stala silenej balik, je to dobry akorat pro zavodni ucely.
Uz kvuli zivotnosti sekvencky ve vozech WRC najedou maximalne 5 zavodu a jdou se komplet vymenit. V Coupatku ebudes potrabovat razeni jako v F1
Uz kvuli zivotnosti sekvencky ve vozech WRC najedou maximalne 5 zavodu a jdou se komplet vymenit. V Coupatku ebudes potrabovat razeni jako v F1
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
To asi fakt potreba nebude, ale jen me to napadlo. A netusis presnejic proc se tak opotrebovava? Jen pro informaci ybch to rad vedel. Ja jsem se jedny firmy co dela sekvenci razeni dotazoval a byko mi řečeno, že vubec nedělaj upravy na Hyundai...což me krapet sklamali
Jestli ses ochotnej vrazit do prevodovky aspon ctvrt mega,tak ti ji urcite nekdo postavi.Jen za tu cenu se dnes prodavaji ojety 2.7!carboner píše:To asi fakt potreba nebude, ale jen me to napadlo. A netusis presnejic proc se tak opotrebovava? Jen pro informaci ybch to rad vedel. Ja jsem se jedny firmy co dela sekvenci razeni dotazoval a byko mi řečeno, že vubec nedělaj upravy na Hyundai...což me krapet sklamali
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz se protlacis pres stredni skolu tak na to dostanes papiry... kdyz si nechas udelat sekvencni prevodovku a ta firma zvladne i homologaci (coz se dost brutelne prodrazi) tak na to taky dostanes papiry
Tou kratkou zivotnosti sem myslel to, ze sekvencni prevodovky sou konstruovany na obrovskou zatez ale po kratkou dobu. Nejsou delany na to aby vydrzely provoz ve meste nebo nalitat s autem 130 000km
Takze na sekvencku vychazejici konstrukcne z nejakyho WRC specialu klidne zapomen a pochybuju ze by tam kdokoli chtel a zvladnul nacpat sekvencku z nejakyho supersportu.
Ty paky se holt nezbavis. Muj nazor je ze si na silnici vic vyhraju s normalni prevodovkou.
Tou kratkou zivotnosti sem myslel to, ze sekvencni prevodovky sou konstruovany na obrovskou zatez ale po kratkou dobu. Nejsou delany na to aby vydrzely provoz ve meste nebo nalitat s autem 130 000km
Takze na sekvencku vychazejici konstrukcne z nejakyho WRC specialu klidne zapomen a pochybuju ze by tam kdokoli chtel a zvladnul nacpat sekvencku z nejakyho supersportu.
Ty paky se holt nezbavis. Muj nazor je ze si na silnici vic vyhraju s normalni prevodovkou.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!