Zadní lemy Scoupe
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Zadní lemy Scoupe
Chtěl bych se zeptat jestli si někdo nekupoval zadní lemy na Scoupe u Donáta?? Já tam volal a řekl mi že to jsou vlastně lemy na Ponyho a že tam až na malé odchylky pasujou, tak by mě zajímalo z jaké řady Hyundai Pony to jsou lemy? Jinak si je koupím sám a ušetřím na poštovným. Díky za odpovědi.
- Reklama
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
By ti nejlip rekli u Donata ale s tochou nadsazky by tam pasovaly zadni lemy temer z jakyhokoli auta... Pred barakem nam jeden starsi Ponik stoji tak ho asi zitra nevstivim s pilkou na zelezo. Predpokladam ze by to mel bejt Pony priblizne stejnyho roku yroby jako Scoupo
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Zadní lemy Scoupe
No myslím, že to byla docela dost velká nadsázka. Stejně to objednám asi u nich, ať mám klid.
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
www.autosluzbydonat.cz tam je mají na 100%
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Zadní lemy Scoupe
To jsem právě myslel to, že ty lemy objednám u Donáta. Akorát, že oni posílají lemy na Ponyho, tak sem chtěl jen vedět z jakého typu na Scoupe pasujou.
- radioactive-one
- *
- Kontaktovat uživatele:
Zadní lemy Scoupe
No mluvil jsem s jedním známým a říkal, že ten lem vyrobí z plechu, ale nějak se mu do toho nechtělo. Budu ho muset ještě zpracovat. Asi to je mravenčí práce.