Nový Hyundai Accent
Moderátoři: Martun, Moderátoři
U mě se konkrétně jedná o tyčky stabilizátoru s čepy. Jsou uchyceny na jedné straně pod pérem kola a na druhé straně dole na tyči stabilizátoru. U mě je chybička ve vůli čepů na tyčce (dá se s nimi bez problému hejbat rukou).
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
- Reklama
takze 2.meranie zo vcera:David C3 píše:super! díííííííííííííííííik
zase Trnava-Blava-Trnava(cca 120km) som dosiahol priemerku 5.3L. 80% dialnica rychlost cca 120km/h, 20% obchvaty+mesto.
@Sohaj: dojazd na nadrz vychadza zatial na 841km
rybana1
Sucasne: Hyundai Tucson 2022 1.6T-GDi 110kW Shine+ Teal
Predtym: Hyundai i40sedan 2012 1.7CRDi 85kW Style(+navi+Infinity audio+parkovacia kamera+xenony) SG
Predtym: Hyundai Accent 2007 1.5CRDi 81kW Elegance EB
Predtym: Hyundai i40sedan 2012 1.7CRDi 85kW Style(+navi+Infinity audio+parkovacia kamera+xenony) SG
Predtym: Hyundai Accent 2007 1.5CRDi 81kW Elegance EB
Pozdravujem všetkých accentakov,
pred tromi mesiacmi som si aj na zaklade hodnotení z tohto fóra kúpil Accent elegance 1.4. Najazdil som už 3500 km. Všetko bolo bez problémov až minulý týžden sa mi nepodarilo otvoriť auto dialkovým ovládaním a čo je divné ani klúčom. Po viacerých pokusoch sa mi podarilo klúčom otvoriť vodičove dvere (ostatné ostali zatvorené!!!), pravdaže alarm sa spustil po dohúkaní som skúsil auto zatvoriť diaľkovým - bez problémov a následne otvoriť zase diaľkovým - bez problémov. Auto som naštartoval a odvtedy zase všetko bez problémov. Ale poviem vám stáť pred autom, ktoré neviete otvoriť to vám neželám(je to moje piate auto za 12 rokov a to nerátam služobné a teda zažil som už všeličo ale toto nie). Mať sekeru tak jedny dvere rozsekám. Chcem sa opýtať či sa niečo podobné nestalo aj niekomu inému.
pred tromi mesiacmi som si aj na zaklade hodnotení z tohto fóra kúpil Accent elegance 1.4. Najazdil som už 3500 km. Všetko bolo bez problémov až minulý týžden sa mi nepodarilo otvoriť auto dialkovým ovládaním a čo je divné ani klúčom. Po viacerých pokusoch sa mi podarilo klúčom otvoriť vodičove dvere (ostatné ostali zatvorené!!!), pravdaže alarm sa spustil po dohúkaní som skúsil auto zatvoriť diaľkovým - bez problémov a následne otvoriť zase diaľkovým - bez problémov. Auto som naštartoval a odvtedy zase všetko bez problémov. Ale poviem vám stáť pred autom, ktoré neviete otvoriť to vám neželám(je to moje piate auto za 12 rokov a to nerátam služobné a teda zažil som už všeličo ale toto nie). Mať sekeru tak jedny dvere rozsekám. Chcem sa opýtať či sa niečo podobné nestalo aj niekomu inému.
V případě že se zasekne mechanika, tak s tím serva nehnou a klíček to po určité snaze možná rozhýbe. To je jediný co mě napadá že by to mohlo způsobit.Sohaj píše:Nie je mi celkom jasne , preco neslo mechanicky otvorit. Predsa , ked nie je elektrika tak mechanicky , by sa mali otvorit dvere , samozrejme len jedny.
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
-
- *
Na jakym typu auta??? Případně jak bylo v době opravy staré???kamosko2209 píše:tento problem swom aj ja mal pri 18000 km a urobili to na zaruku myslim ten stabilizator tak pozeram ze niesom teda asi posledny
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
nemal by sa v tom prípade aspoň vypnúť alarm?tom píše:V případě že se zasekne mechanika, tak s tím serva nehnou a klíček to po určité snaze možná rozhýbe. To je jediný co mě napadá že by to mohlo způsobit.Sohaj píše:Nie je mi celkom jasne , preco neslo mechanicky otvorit. Predsa , ked nie je elektrika tak mechanicky , by sa mali otvorit dvere , samozrejme len jedny.
Možná je vypnutí alarmu vázáno na signál z dálkáče a současně překlopení přepínačů v servech.JKL2 píše:nemal by sa v tom prípade aspoň vypnúť alarm?tom píše:V případě že se zasekne mechanika, tak s tím serva nehnou a klíček to po určité snaze možná rozhýbe. To je jediný co mě napadá že by to mohlo způsobit.Sohaj píše:Nie je mi celkom jasne , preco neslo mechanicky otvorit. Predsa , ked nie je elektrika tak mechanicky , by sa mali otvorit dvere , samozrejme len jedny.
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Možno . Inak aby to nevypadalo,že som s autom nespokojný musím povedať, že je to za málo peňazí hodne muziky.A dobrej.tom píše:Možná je vypnutí alarmu vázáno na signál z dálkáče a současně překlopení přepínačů v servech.JKL2 píše:nemal by sa v tom prípade aspoň vypnúť alarm?tom píše: V případě že se zasekne mechanika, tak s tím serva nehnou a klíček to po určité snaze možná rozhýbe. To je jediný co mě napadá že by to mohlo způsobit.
Uz tu niekto spominal, ze mal dobre skusenosti s predajcami na strednom Slovensku, skus to obvolat. Osobne ti mozem odporucit aj predajcu v Senici-profesionalne jednanie a maximalny zaujem o zakaznika. Jedina chybicka je v mojom pripade dlha cakacia doba na Accenta...dali mi ho do vyroby zaciatkom aprila...ale uz by mal byt na SlovenskuJoe TT píše:Zdravym Vas pani,
po prazdninach si idem z Trnavy objednat Accenta 1,5CRDi Elegance v striebre. Viete mi niekto poradit, kde mi urobia co najlepsiu cenu, ci dovybavu?
Dakujem.
A potom si dame preteky ...
i30 1.4i Family Engine Red PD 5HB 2019
ex Tucson 2.0 CVVT 16V Dynamic 2006 Ebony Black
ex Accent 1.5 CRDi VGT Elegance 2007 Ebony Black
ex Tucson 2.0 CVVT 16V Dynamic 2006 Ebony Black
ex Accent 1.5 CRDi VGT Elegance 2007 Ebony Black
Uf to je sila: April, Maj, .... August, to sa vazne tolko caka ?Bobík píše: Uz tu niekto spominal, ze mal dobre skusenosti s predajcami na strednom Slovensku, skus to obvolat. Osobne ti mozem odporucit aj predajcu v Senici-profesionalne jednanie a maximalny zaujem o zakaznika. Jedina chybicka je v mojom pripade dlha cakacia doba na Accenta...dali mi ho do vyroby zaciatkom aprila...ale uz by mal byt na Slovensku
Ked som bol u skodofkarov, nukali mi hociktoru fabku, co ich mali plno na dvore. Ked som sa ale chcel posadit do nej, tak som sa tresol do kolena .... Mylim, ze som ziadneho svateho nevynechal ...