Kámo víš že si nějak napamatuju o čem sme se bavili? Ale jako fakt neHujer píše:Ty bazilisku tys udelal to o cem sme se bavili co?
Jak se dělá Coupe
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
To kecas! Bavili sme se o cerveno cernym coupe s pruhem pres predni kapotu kterej se bude rozsirovat v tech hranach v predni kapote!MartasZ píše:Kámo víš že si nějak napamatuju o čem sme se bavili? Ale jako fakt neHujer píše:Ty bazilisku tys udelal to o cem sme se bavili co?
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Sonata 2.0 2002
-
- Kontaktovat uživatele:
Až takhle jo? Ale červeno černý fakt nejniHujer píše:To kecas! Bavili sme se o cerveno cernym coupe s pruhem pres predni kapotu kterej se bude rozsirovat v tech hranach v predni kapote!MartasZ píše:Kámo víš že si nějak napamatuju o čem sme se bavili? Ale jako fakt neHujer píše:Ty bazilisku tys udelal to o cem sme se bavili co?
No dočkej času, jdu dál
-
- Kontaktovat uživatele:
Jakmile barva uschla, musí se auto rozlepit a podívat se na polovýsledek
Já se omlouvám že je těch fotek tolik, ale já z toho byl tak unešenej, že sem furt fotil
No.. po prvním stříkání panovala spokojenost, tak sme mohli začít zalepovat další...
Ještě bych rád podotknul, že sme v boxu strávili zhruba šest hodin a fakt sme se neflákali, jak to šlo, hned se lepilo a pokračovalo.. ještě že ty barvy schnou tak rychle
Já se omlouvám že je těch fotek tolik, ale já z toho byl tak unešenej, že sem furt fotil
No.. po prvním stříkání panovala spokojenost, tak sme mohli začít zalepovat další...
Ještě bych rád podotknul, že sme v boxu strávili zhruba šest hodin a fakt sme se neflákali, jak to šlo, hned se lepilo a pokračovalo.. ještě že ty barvy schnou tak rychle
Psal jsi, ze u pratel to bylo 50 na 50...ja se priklanim k ty, ktera to ocenila, protoze tohle jsem jeste nikde nevidel a provedeni je supr...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Ted nic.Ale zejtra to ustroj a prifrc se ukazat!Sem na to nadrzenej jak TERENI PAVOUK!MartasZ píše:A co teď?Hujer píše:Heske! Mirca by se tam libila radci prej bila!
Accent 1.5 GT
Sonata 2.0 2002
Sonata 2.0 2002
-
- Kontaktovat uživatele:
A lak.. už asi neni, co bych dodal
Bohužel.. jak to vypadá po nastříkání uvidíte asi až zejtra.. protože bráchovi spadl net a nepřišli mi všechny fotky
Každopádně zejtra.. respektive už dneska ráno si jdu pro autíko.. museli sme ho nechat v boxu, aby lak vytvrdnul.. nastrojim ho.. snad ho stihnem i rozleštit a ještě lepší by bylo, nasadit i moje kolečka.. a pak ho zase vyfotim.. já snad ani dneska neusnu
Jen doufám, že mě zejtra nebude čekat nějaký nemilý překvapení.. když ten lak prej bude ještě pár hodin pracovat
Bohužel.. jak to vypadá po nastříkání uvidíte asi až zejtra.. protože bráchovi spadl net a nepřišli mi všechny fotky
Každopádně zejtra.. respektive už dneska ráno si jdu pro autíko.. museli sme ho nechat v boxu, aby lak vytvrdnul.. nastrojim ho.. snad ho stihnem i rozleštit a ještě lepší by bylo, nasadit i moje kolečka.. a pak ho zase vyfotim.. já snad ani dneska neusnu
Jen doufám, že mě zejtra nebude čekat nějaký nemilý překvapení.. když ten lak prej bude ještě pár hodin pracovat