Sonata, r.v.2003, neidentifikovaný problém
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
- Reklama
- Lukino
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jen přidám zkušenost s mým veteránem. Přesně tento zvuk a vibrace do volantu mi Sonata udělá každou zimu pokaždé když roztaje sníh a na silnici je břečka s bahnem a zasviní se jedno z čidel na kolech na ABS. Poté se odpojí systém ABS z funkce v doprovodu těchto zvuků a vibrací. Na palubce se mi rozsvítí kontrolka ABS. Co pomůže je manuální vyčištění kolem brzdičů a čidel...
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
Accent 1.3 12V, 1996
Koukam ze tu resite stejny problem, ktery jsem nedavno resil na Fordu a je to na stopro v ABS a to presne v jednom z cidel. To same mi delal Ford a bylo to tim ze cidlo na zadnim kole bylo povolene a dal od ozubebeho kolecka nez melo byt, ale i presto ABS fungovalo jen se vzdy ozvalo to zabzuceni pod volantem. Cidlo dotazeno a problem pryc Tak to zkuste projit a treba to bude ta sama zavada
to thomasnr : servisujes auto v NR v hyundai ? lebo ja by som ti odporucil v BB autoforum maju tam technikou ktory zacinali v hyundai a su v nich dost vymakany ale skus tam zajst mozno ti s tym pomozu hlavne si pytaj starsich panou v servise
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw