![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Jen kratce.Zachovali kousky sezenes uz hur.U auta po 100000km pocitej s investyci do prednich brzd(kotouce, loziska,desticky), pak spojka ta tam trpy protoze je tazna,zivotnost zadnich naboju je tak 100-150 000km.Jinak nejsou jine veci na ktere by auto trpelo.Rozhodne vem 2,0L rozdil ve spotrebe neni tak velky tak 1 litr,ale vykon je tam uz znat!Rozhodne neskoc po prvnim co najdes a s chladnou hlavou vybirej.Je lepci dat treba i o 15000kc vic nez koupit vrak do ktereho to stejne nasipes!Mich@l píše:Čauky lidi. Nevim, jak se to stalo, ale po shlednutí několika témat a krásných fotek tady na foru, jsem se zamiloval![]()
. Chci coupé 1. generace, a jelikož jsem blbeček, který neumí nikdy nic dobře koupit, chci vás všechny poprosit o radu a informace. Takže za prvé: jsou ještě k dostaní zachovalejší kousky coupátek z výroby před rokem 2000?? Nechci tu faceliftovanou verzi. Ta už mě tak neimponuje a je pořád dost drahá... Chtěl bych auto kolem 100 000,- kč. Za druhé, co na tom odchazí nejčastěji a jak diagnostikovat na místě??? Sice, kdyz bych se už rozhodl, že ho beru, tak bych stejně zajel do servisu na kontrolu... ale, vědět to na místě a pak se nedojebat bude lepší. A jeětě, někde jsem viděl že 1.6ky nebrat... Co na tom je? Je to špatný motor?? Kazí se více?? A snaf jěšte, kolik má 2.0l spotřebu?? Neposeru se z toho
? Díky všem za informace. něco jsem načetl na fóru, ale tohle je stěžejní. Děkuji za odpovědi.
tohle vypada pekne no, takovy fakt normalni coupe v hezkym stavu, ale jen jsem ho prolejzal ani jsem si nepujcoval klickyTiburon_FX píše:připlať si, a kup si tohle, nevim sice v jakym je stavu, ale ta barva je super!![]()
http://www.tipcars.com/basic/karta.php? ... =M&Lang=cz
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |