signalizacia rozsvietenych svetiel
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
signalizacia rozsvietenych svetiel
Zdravim, kupil som si light indicator. V navode sa pise: "cerveny drot pripojit na poistku obrysovych svetiel a cierny drot na dverovy spinac vnutorneho osvetlenia" Skusal som to vselijako, ale nepipa to vtedy, kedy ma, resp. bud to pipa vzdy, alebo to nepipa vobec. Neviete mi niekto nieco poradit ???
- Reklama
Ja jsem si namontoval automatiku na svetla a nemusim se o ne starat .... K tvemu problemu ti neporadim ... na favoritovy jsem to zapojoval na pojitku obrysovek a na treti pojistku kde se pri vypnuti motoru stratil proud .... No a kdyz se vypnul motor zacalo to pipat ... Pri roznutejch svetlech ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Mám také automatiku dodělávanou a jsem spokojen o nic se nestarám, prakticky ani nepoužívám k zapínání tu levou páčku pouze s ní v noci přepínám dálkové.Přes automatiku svítí všechno včetně mlhovek a přístrojovky, takže je to plnohodnotné zapojení. Mám tam vypínač, kterým to mohu vypnout např. při stání se zapnutým motorem / v zimě nebo v létě s klímou/.
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
Re: signalizacia rozsvietenych svetiel
Člověče a zkoušel si vůbec ty dveře taky zavřít? Návod je dobrej, ale chce to proměřit. Máš na dveřním spínači při otevřených dveřích mínus Na té pojistce je pořád plus nebo jenom při zapnutých světlech. Nevím jak to má tvoje Lantra ale můj Getzík má jako ovládačku pro světla mínus tudíž na té pojistce je stále plus i když nemáš světla zapnutý.kibut píše:Zdravim, kupil som si light indicator. V navode sa pise: "cerveny drot pripojit na poistku obrysovych svetiel a cierny drot na dverovy spinac vnutorneho osvetlenia" Skusal som to vselijako, ale nepipa to vtedy, kedy ma, resp. bud to pipa vzdy, alebo to nepipa vobec. Neviete mi niekto nieco poradit ???