Dovolená
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Ja se vratil z Chorvatska vcera rano. V Zadaru, v nejvetsi dopravni spicce a naprostym blazinci mi prestalo jet auto.... spadly otacky, cely se klepalo, divnej zvuk, smrad z vyfuku...noo byl jsem spocenej az tam. Deticky vzadu v mirnem soku, manzelka vyjimecne onemela. Myslel jsem ze mi preskocil pred dovolenou vymeneny rozvodak a je vymalovano. Do kopce na semaforu uz jsem se nerozjel, bo bych oddelal spojku, tak jsem to proste zaparkoval na chodnik, a prvni jsem zkusil vytahnout kabely z civek, samozrejme, ze pri prvnich dvou zadna zmena....jel jsem na dva valce. Za dalsich par minut jsem prisel na to, ze je to pouze kontakt ve spoji vedeni k civkam. Radost neuveritelna, se musi prozit ) Celou jizdu klid AZ se to opet ozvalo a opet kontakt zazlobil kde jinde, nez na zacatku obousmerneho 6 km tunelu, jeste ze jsem jel dost svizne a kynetickou silou za pohonu dvou valcu jsem vyjel a na odstavnym pruhu poklepal a jel dal. Opakovani kazdych cca 100 km. Tzv. zabavne cestovani No uz je prostrikano Kontaktolem a je to v pohode. Jinak krome toho auticko slapalo jak hodinky, s H klidne kolem sveta.
Hyundai už nemám, ale za to to tu mám rád, vždycky jsem tu našel radu
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
Na to při tobě stáli všichni svatí jak se říká,ale hlavně,že jsi na to přišel a v pořádku dojel..TomXP píše:Ja se vratil z Chorvatska vcera rano. V Zadaru, v nejvetsi dopravni spicce a naprostym blazinci mi prestalo jet auto.... spadly otacky, cely se klepalo, divnej zvuk, smrad z vyfuku...noo byl jsem spocenej az tam. Deticky vzadu v mirnem soku, manzelka vyjimecne onemela. Myslel jsem ze mi preskocil pred dovolenou vymeneny rozvodak a je vymalovano. Do kopce na semaforu uz jsem se nerozjel, bo bych oddelal spojku, tak jsem to proste zaparkoval na chodnik, a prvni jsem zkusil vytahnout kabely z civek, samozrejme, ze pri prvnich dvou zadna zmena....jel jsem na dva valce. Za dalsich par minut jsem prisel na to, ze je to pouze kontakt ve spoji vedeni k civkam. Radost neuveritelna, se musi prozit ) Celou jizdu klid AZ se to opet ozvalo a opet kontakt zazlobil kde jinde, nez na zacatku obousmerneho 6 km tunelu, jeste ze jsem jel dost svizne a kynetickou silou za pohonu dvou valcu jsem vyjel a na odstavnym pruhu poklepal a jel dal. Opakovani kazdych cca 100 km. Tzv. zabavne cestovani No uz je prostrikano Kontaktolem a je to v pohode. Jinak krome toho auticko slapalo jak hodinky, s H klidne kolem sveta.
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
Lantru mam kratce, ale pred tim jsem mel 4 roky Accenta, procestoval jsem s nim taky dost a takhle uzasne spolehlivy auto se skutecne jen tak nevidi. S Lantrou to bude doufam to samy, slape jako hodinky. Nooo ale je pravda ze risknout takovou Albanii bych asi rozmyslel Jinak po dalnici vzdy staly s kapotou nahore zasadne auta koncernu VW.vlastaFR píše:Tomxp: s /-/ klidne kolem sveta. no nevim zas tolik sanci bych /-/ (lantre) nedaval preci jenom kolem sveta je to dal nez chorvacko za rohem...
Hyundai už nemám, ale za to to tu mám rád, vždycky jsem tu našel radu
Noooo, moc peknej pribeh, hezky se to cetlo...taky mam doma dva Machy....segru a svagra:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
Mně stačilo Srbsko při cestě do Bulharska objížtka nás zavedla někam do hor cesta hořší než polnačka asi by nás tam sežrali vlci kdyby se něco stalo....vlastaFR píše:taky kolik jich jezdi a vzdycky se nejaka porucha najde... jinak pres albanii bych se bal i letadlem
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
No přidávám, za cestu zpět jsem potkal tři kousky co větrali: VW Passat, Mercedes řada A a Fiat MultiplaTomXP píše:Lantru mam kratce, ale pred tim jsem mel 4 roky Accenta, procestoval jsem s nim taky dost a takhle uzasne spolehlivy auto se skutecne jen tak nevidi. S Lantrou to bude doufam to samy, slape jako hodinky. Nooo ale je pravda ze risknout takovou Albanii bych asi rozmyslel Jinak po dalnici vzdy staly s kapotou nahore zasadne auta koncernu VW.vlastaFR píše:Tomxp: s /-/ klidne kolem sveta. no nevim zas tolik sanci bych /-/ (lantre) nedaval preci jenom kolem sveta je to dal nez chorvacko za rohem...
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
Hezký příběh ale jinak je Zadar moc hezký byl jsem tam na začátku prázdnin.Soňa to zvládala s těžkým zíváním což asi znají všichni co si na dálnici nastaví tempomat na 130 ne podle tachometru ale podle gps a jedou ten zatracený šestivalec si jen tak vesele odpočíval a kára polykala kilák za kilákem.
Hyundai Sonata 3.0 V6 GLS 1998 Aut. přenechal jsem manželce
Ford Windstar 3.0 V6 1997 Aut. na prodej
manželka Hyundai Lantra 1.6 GLS 1999 Aut. prodáno
Ford Windstar 3.0 V6 1997 Aut. na prodej
manželka Hyundai Lantra 1.6 GLS 1999 Aut. prodáno
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dovolená
Tak nastal čas trochu to tu oživit. Letos jsem pojal dovolenou v domácím stylu a vyrazil na krásnou jižní moravu se specializací na památky, víno a jeskyně. Odjezd v pondělí 13. 7. směr Pelhřimov a zde první zastávka. Prohlídka památek a muzeí vřele doporučuji Galerii Lipských m.j. vlastním diplom za vynesení kozy rekordmanky na místní věž . První noc v rodinném penzionu Sauna Bar Freyovi v Horní Cerekvi - pohoda, TV, SAT, domácí jsou super lidi a neni to drahé, pivko Ježek taky O.K. Druhý den po ranní návštěvě přes ulici sídlícího řeznictví a ochutnání výborné sekané odjezd směr Telč. Mezitím jsme se zastavili na hradě Roštějn a po prohlídce odjezd a zastávka v Telči. Zde prohlídka městké památkové rezervace a zámku, nějaké to občerstvení (řídím tudíž mám žízeň jako mula a je třeba jet dál). Odpoledne odjezd směr Mor. Budějovice a Mikulov do centra naší dovolené Dolních Věstonic. Ubytování v penzionu Hájovna. Apartmány O.K. doporučuji ubytování ve vedlejší budově bývalého pivovaru, za prvé je to levnější než v hlavím objektu a je zde oproti hlaví budově i kuchyňka. Pivko Plznička, a dobrá, leč za 32Kč. K dispozici je též pěknej nerez bazén. Zde jsme se zdrželi až do soboty 18. 7. a podnikali výlety. Navštívili jsme Mikulov, Lednici, Hustopeče - aquapark, místní sklípek u Langerů - vřele doporučuji, ochutnávka parádní a i nákup kvalitních vín cenově v poho. Počasí nám také přálo, tak to nemělo chybu. V sobotu v dopoledních hodinách odjezd směr Moravský kras, přes Brno. V Brně návštěva ZOO a odjezd dál. Ubytování v Penzionu u Balcarky v Ostrově u Macochy. Ubytování v pravdě luxusní za rozumnou cenu, TV, SAT, video. Pivo Černá hora 12 - výborné. Co doporučuji jsou steaky pana domácího a zejména grilovanej bůček, k tomu pivu neměl chybu. Sice to něco stálo, ale je to dovolená že a jídla bylo opravdu požehnaně. V neděli odjezd na prohlídku Punkevních jeskyní a Macochy a pak směr domů do rodných a neméně malebných jižních čech. Dovča se opravdu vydařila. Najeto něco málo přes 700km a lantřička nás opět bez problémů všude dovezla a žíznivá byla rozhodně míň než já . Příští rok to vidím opět na tuzemsko, možná opět na tu Moravu, jelikož je tam toho ještě hodně k navštívení. Děti sice už agitovali zase za moře , ale v naší rodinné demokracii je nadevše jasné kdo velí a kam se pojede .
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000