Není to Duken?Rasty píše:Hardcam: no tak toho sem nemyslel, tak jak se jmenuje ten co má červené coupe jako borek s těma vícepaprskovejma liťákama?
Kniha prani a stiznosti
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Myslím že to je Santamo a není tu proto, že se asi ani do ČR oficiálně nedováželo, vyrábělo se hrozně krátce a na trhu je jich v počtu kusů a protože se tu ještě asi neobjevil člen co by ho měl.
Tudíš to vidím jako zbytečný, to bychom tu mohli mít Excel atd.
Pokud se tu objeví dotaz na tento typ nebo člen co ho má, není problém sekci založit. Jinak to vidím jako zbytečné
Tudíš to vidím jako zbytečný, to bychom tu mohli mít Excel atd.
Pokud se tu objeví dotaz na tento typ nebo člen co ho má, není problém sekci založit. Jinak to vidím jako zbytečné
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
Děkuji mnohokrát, už mě to šlape "normálně", reklama je ve dvou řádcích a stránka se mě zobrazuje tak, že nemusím pořád lítat zleva doprava a zpět, ještě jednou díky!!!!
Tak jsem to moc přechválil, neboť vlastní témata jsou furt větší než stránka, takže pořád musím lítat zleva do prava a zpět. Dříve to chodilo normal ale pak jak se tam valí ty fotky, tak je to prostě velký, nevím jak u většiny? Myslím že nemají všichni to velké rozlišení.
Nešlo by to upravit i pro ty obyčejné? S menším rozlišením. Myslím, že kdyby se hlasovalo, jak se to komu zobrazuje a jaké má kdo rzlišení, tak si myslím, že většina to má tak jako já. Ale možná se pletu neumím to posoudit.
Tak jsem to moc přechválil, neboť vlastní témata jsou furt větší než stránka, takže pořád musím lítat zleva do prava a zpět. Dříve to chodilo normal ale pak jak se tam valí ty fotky, tak je to prostě velký, nevím jak u většiny? Myslím že nemají všichni to velké rozlišení.
Nešlo by to upravit i pro ty obyčejné? S menším rozlišením. Myslím, že kdyby se hlasovalo, jak se to komu zobrazuje a jaké má kdo rzlišení, tak si myslím, že většina to má tak jako já. Ale možná se pletu neumím to posoudit.
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
Bruno má pravdu úvodní strana je OK, ale příspěvky jsou roztažený a nemusí tam bejt ani obrázekBruno píše:Děkuji mnohokrát, už mě to šlape "normálně", reklama je ve dvou řádcích a stránka se mě zobrazuje tak, že nemusím pořád lítat zleva doprava a zpět, ještě jednou díky!!!!
Zdravim vas... Prosim vas.. ako to je zo serverom ukazto?
Uz dlhsiu dobu mi stavkuje, neviem ci iba mne alebo aj ostatnym... no a ze reku ci sa planujem nejaka zmena s lahsim nacitavanim obr. hmm?
viem ze imageshack.com funguje... ale cez ukazto to bolo jednoduche
engineer pozdravuje vsetkych
Uz dlhsiu dobu mi stavkuje, neviem ci iba mne alebo aj ostatnym... no a ze reku ci sa planujem nejaka zmena s lahsim nacitavanim obr. hmm?
viem ze imageshack.com funguje... ale cez ukazto to bolo jednoduche
engineer pozdravuje vsetkych
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.