![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
já mám auto 10let starý a mám najeto pod 100tis.km
resp. 79 103km ....zajímavý
![Obrázek](http://smajlici-1.ic.cz/male1/001-050/1maly027.gif)
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
no tou vyjímkou potvrzující pravidlo jsem myslel tebeHujer píše: Ja ho sehnal Tiburone!![]()
![]()
myslel jsem pochopitelně za ty prachy do 100tisíc, asi sem to blbě napsal, každopádně věř, že takovejch aut co maj po deseti letech najeto pod 100t si myslim že je poskrovnu (konkrétně kupéček), a tyhle lidi si je udržujou, a jen tak se jich za směšnej peníz zbavovat nebudou....samozdřejmě jsou i vyjímkyFarmář píše:hmm....![]()
Na to Tvé Tip ťop sem fakt už hodně alergickejblack_sheep píše:teda takhle ja ho taky nemam uplne nejlepsi, treba na laku jsou vady drobny, obcas nakej skrabanecek, asi tri promackliny (max 1-2cm ale stejne cloveka serou) a zadnï lemy maj drobny puchejrky.. a naky ty investice do toho taky budou ale to uz bych vybiral rok nez bych nasel naky fak tiptop a za fer cenu
O to Farme ani nejde,že máš třeba 10 let starý auto,jde o to jak a kdo se o to auto stará,když se o něj staráš dobře ,tak věz ,že to auto hodně vydrží bejt pěkný,pokud se na to auto kašle z vysoka ,tak je to prostě šrot a bože můjFarmář píše:hmm....![]()
tak to je dobře že s tim takhle dopředu počítáš, aspoň nebudeš v šoku, až třeba za tlumiče vyplázneš kolem 20tMich@l píše:Po tom křápu, co jsem si dovezl z němec už tak blbý nejsem. Ale auto vypadalo dobre. Vím, že by bylo pojizne... možná by i dokonce startoval motor![]()
... Ne, fakt Tiburone, nemyslím, že bych sehnal pěkné auto za pěknou cenu a ještě na serveru, kde se čumí tolik lidí. Za tu cenu, co to tam bylo je to hodně podivné. Taky jsem jezdil v deset let starém autě, ale napevno vím, že předemnou jezdilo tři roky, jak bylo v záruce a pak šlo do garáže. No a pak do šrotu
![]()
. Ještě pootřebné penízky stejně nemám, koupím to až na jaře. Do každé strarší káry už ty peníze jen tečou. S tím počítám. Ale než abych koupil hondu nebo něco podobného, tak to radši Coupé. I náhradní díly budou levnější ne? Jako než na Třeba Hondu Prelude.. Dík za informace. Čus
Bohuzel vedel a uz je prodany.Dohodil sem ho kamaradce!Tiburon_FX píše:no tou vyjímkou potvrzující pravidlo jsem myslel tebeHujer píše: Ja ho sehnal Tiburone!![]()
![]()
...víš snad o nějakym dalšim na prodej v tomhle stavu s těmahle najetejma za tyhle peníze?
Když si přečteš tohle téma od začátku,tak zjistíš že Mich@l neshání tvůj model,ale Coupé první generace
Mich@l píše:Čauky lidi. Nevim, jak se to stalo, ale po shlednutí několika témat a krásných fotek tady na foru, jsem se zamiloval![]()
. Chci coupé 1. generace, a jelikož jsem blbeček, který neumí nikdy nic dobře koupit, chci vás všechny poprosit o radu a informace. Takže za prvé: jsou ještě k dostaní zachovalejší kousky coupátek z výroby před rokem 2000?? Nechci tu faceliftovanou verzi. Ta už mě tak neimponuje a je pořád dost drahá... Chtěl bych auto kolem 100 000,- kč. Za druhé, co na tom odchazí nejčastěji a jak diagnostikovat na místě??? Sice, kdyz bych se už rozhodl, že ho beru, tak bych stejně zajel do servisu na kontrolu... ale, vědět to na místě a pak se nedojebat bude lepší. A jeětě, někde jsem viděl že 1.6ky nebrat... Co na tom je? Je to špatný motor?? Kazí se více?? A snaf jěšte, kolik má 2.0l spotřebu?? Neposeru se z toho
? Díky všem za informace. něco jsem načetl na fóru, ale tohle je stěžejní. Děkuji za odpovědi.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |