Jak se dělá Coupe
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
Vita píše:Nebo shanis ten biotuning ?
Počkej, zastavím se za naší marketingovou manažerkou o patro výš, jestli by mi s tím nepomohla Co myslíte, šla by k barvě laku?
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
-
- Kontaktovat uživatele:
No pánové tak to už si tam radši dám něco z vlastní kolekce
Jo Dračequ.. v plánu byla spousta věcí.. ale nakonec na nic nebyl čas a byl jsem rád, že se to aspoň začlo dělat.. teď už je blbý to dohánět.. ale tak kdybys mi to ukázal aspoň virtuálně.. a já můžu přemejšlet o nějakých změnách na příští rok
Jo Dračequ.. v plánu byla spousta věcí.. ale nakonec na nic nebyl čas a byl jsem rád, že se to aspoň začlo dělat.. teď už je blbý to dohánět.. ale tak kdybys mi to ukázal aspoň virtuálně.. a já můžu přemejšlet o nějakých změnách na příští rok
Ten podpis je můj Ty fotky jsem dělal já, tak jsem si je taky umělecky podepsalFarmář píše:To draceq: ...dala by i mě ..... myslím ten podpis co tam má
Tak to by mě roztrhla. Krom toho..... ono to není nutné dělat ve Photoshopujinak Ty seš takovej dobrej technik... zkuš v tom pjotošopu ať si vodloží
Velmi rádaale koukám,že má taky ráda solárko ....
Naposledy upravil(a) draceq dne 31 srp 2007, 08:20, celkem upraveno 1 x.
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
No jo, tobě to musí ladit k červený
Pokud najdu tu fotku s těmi prolisy, co jsi tady po někom chtěl, a bude jejich úhel približně sedět s nějakou tvojí fotkou, můžeme to zkusitale tak kdybys mi to ukázal aspoň virtuálně.. a já můžu přemejšlet o nějakých změnách na příští rok