spatne sjete pneu
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- Bruce Lee
- **
- Kontaktovat uživatele:
SJETÉ PNEU
Nevím v jak pokročilém stavu máš ty gumy sjeté,ale jak můžeš tvrdit,že je geoška nebo něco jiné stále špatné?Já měl sjetou jednu zadní díky vybitým silenblokům.Ze začátku jsem zkoušel kola prohodit(to jsem možná neměl dělat a ušetřil bych jednu gumu).Pak už ale i když je tech.stav OK,tak ta sjetá guma se sjíždí nadále stejně!S tím už nic neuděláš.Sjetá vrstva se sjíždí stejně jak ta méně sjetá.Nafouklou gumu nepřinutíš k jinému.To bys musel mít kola(obruče) ze dřeva....
- Reklama
Tak jsem opet zde po dovolene. Zmenisl jsem servis. Udelali znovu geom a seridili sbihavost (byla docela hodne moc rozhozena takze asi to v minulem servisu nemeli zrovna dobre udelane i udaje od vyrobce mel minuly servis odlisne). No tak uvidime jak najedu par tisic co se bude dit. No a vzdy pri predch gem jsem menil kola zadni za predni, posleze zimni a opet zadni za predni - takze na predni naprave byly vzdy dobre. Tak diky vsem za nazory a snad uz to bude OK
Geometrie
No konečně,že si se též ozval Smolosi!!
No když už máš konečně udělanou sbíhavost,tak by mělo být vše v pořádku!
Já jsem si říkal ,že v tom servisu asi nebude něco v pořádku,ale to už je jedno! Tak skvělou jízdu
No když už máš konečně udělanou sbíhavost,tak by mělo být vše v pořádku!
Já jsem si říkal ,že v tom servisu asi nebude něco v pořádku,ale to už je jedno! Tak skvělou jízdu
Někde na začátku někdo psal, že hliníková kola jsou těžká, jinak by byla neskutečně drahá. Není to pravda. Mám sice AL kola v akci za asi 10.000,- Kč, což se mě zdá jako průměrná cena a rozdíl v hmotnosti oproti plechovým jsou plná dvě kila ve prospěch AL kol. To znamená, že plechová kola jsou těžší. Vše váženo bez PNEU. U plechových jsem přidal poklice (váha necelého půl kila).
Hyundai Getz 1.1 - prodáno
Hyundai i30 1,6 CRDi Comfort, 66 kW, Vivid Blue
-
- *
Dejte si dobrý pozor na autorizovaný servis v Olomouci. Neumí pořádně seřídit geometrii. Byl jsem tam na garančce před měsícem, nechal jsem si seřídit i geometrii. Teď jsem si koupil nové PNEU, pro jistotu jsem si nechal změřit geometrii v PNEU servise a nestačil jsem se divit. Rozdíl ve sbíhavosti 2,2 mm.
Teď mám PNEU Continental ConEcoContact 3 a jsou dost dobrý.[/img]
Hyundai Getz 1.1 - prodáno
-
- Kontaktovat uživatele:
Víš kolik si během toho měsíce mohl vymíst kanálů a děr? To se ti geometrie rozhodí ani nevíšj.albi píše:Dejte si dobrý pozor na autorizovaný servis v Olomouci. Neumí pořádně seřídit geometrii. Byl jsem tam na garančce před měsícem, nechal jsem si seřídit i geometrii. Teď jsem si koupil nové PNEU, pro jistotu jsem si nechal změřit geometrii v PNEU servise a nestačil jsem se divit. Rozdíl ve sbíhavosti 2,2 mm.
Přesně tak pokud dáváte nové pneu je vždycky dobré zajed na seřízení,budete se divit jak auto z rychlýMartasZ píše:Víš kolik si během toho měsíce mohl vymíst kanálů a děr? To se ti geometrie rozhodí ani nevíšj.albi píše:Dejte si dobrý pozor na autorizovaný servis v Olomouci. Neumí pořádně seřídit geometrii. Byl jsem tam na garančce před měsícem, nechal jsem si seřídit i geometrii. Teď jsem si koupil nové PNEU, pro jistotu jsem si nechal změřit geometrii v PNEU servise a nestačil jsem se divit. Rozdíl ve sbíhavosti 2,2 mm.
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)