No to je jednoduchý ložnice nebo záchod , v obou to místnostech pak bude častěji obsazeno .Jirka píše:Vyfotím ho s autem, jestli se donutím ho někdy umejt.MartasZ píše:No a kam si ho teda dal?Jirka píše:No kalendář je fakt dobrej, akorát už ve dveřích jsem slyšel. "Co to je, kam to jako chceš dát" No jo, ženská neví co je hezký .
To Martasz: dobrý shrnutí srazu
A měl bys vyfotit, kam si umístil pohár
Na kalendář je zatím čas, je až na příští rok.. No nevím nevím, kde to ukecám
Fotky a videa Morava 07
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Macháčku.. tys byl v pátek proklínán, si musel v jednom kuse škytatmacháček píše:Tak koukám, že se srázek vydařil parádně. počasí jsem zkoušel objednávat a asi nic moc co?. Tady v sobotu nepršelo, ale zima celkem byla. Ani jsem nepsal jestli pojedu nebo ne, nakonec z toho sešlo kvůli mnoha okolnostem - pohotovost v práci, fotbal a zejména finanční vyčerpání po dovolené a ze zakoupení několika lupenů na bigbíty . Příště to zase snad vyjde. M. j. co to Ivan hulí za dubový listí . MartasZ, Ty jsi tam jezdil autocross nebo co?
Sobota lepší.. ale máš štěstí žes tam nebyl
No já si prostě jen vybral blbý místo na otočení.. snad se dočkáme fotek, jak mě Korálek se svojí 1,3 tahá ven
- Melkor
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak přihodím moc povedenou práci kolegy lakýrníka, prý na tom dělal sám a má tam 2000 namalovaných nýtů musím říct že si s tím dal pěknou práci a výsledek stojí za to
Pak tu máme farmáře jak na mě pokřikuje, aby na tý fotce byl taky, že prej s tím foťákem mířím vedle...
No a již zmiňovaná I30tka. Bezva svezení, co dodat...
Pak tu máme farmáře jak na mě pokřikuje, aby na tý fotce byl taky, že prej s tím foťákem mířím vedle...
Lantra Combi 1.8 16V 94KW rv.1996
Accent 1.3 12V 61KW rv.2003 - LPG MAGIC3 - (mám interface i SW pro nastavení ŘJ)
-prodáno: Accent 1.3 62Kw rv.95 5dvéř
Accent 1.3 12V 61KW rv.2003 - LPG MAGIC3 - (mám interface i SW pro nastavení ŘJ)
-prodáno: Accent 1.3 62Kw rv.95 5dvéř
Proto on tam chudák chodil v kraťasech Mě to vyprávěli kluci ráno v neděli jsme všichni nechápaliMartasZ píše:No a po skoro probděné noci, jelikož si Vipe vzal sebou práci z domova a dělal na tom celou noc ráno krásně vysvitlo sluníčko a já se pustil do leštění.. to má jistě zdokumentováno někdo jinej
Já si nevzal foťák sebou, takže fotky jen po.. když se mi podařilo zapadnout při otáčení do bláta
Tímto chci ještě jednou poděkovat Korálkovi a omluvit se mu za úpravu zevnějšku a taky.. ehm.. tomu pánovi se slečnou v černym Getzu.. omlouvám se, ale nevzpomínám si na nick.. jen doufám že dodá fotky, páč takový nikdo jinej nemá
A bylo po naleštění
Poslední foto, jak sme se sešli zpátky, se moc nepovedlo
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Já ani nevím jak se jmenoval ten nenápadný klučina s tím stříbrným Akcentíkem,ale měl to suprově nalakovanýMelkor píše:Tak přihodím moc povedenou práci kolegy lakýrníka, prý na tom dělal sám a má tam 2000 namalovaných nýtů musím říct že si s tím dal pěknou práci a výsledek stojí za to
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Jo jo ... Vipe pekny videa ... fakt sikovnej ...
Mozna ti poslu i ty moje, aby jsi to strihnul ohudbil a vylepil na net ...
Mozna ti poslu i ty moje, aby jsi to strihnul ohudbil a vylepil na net ...
Naposledy upravil(a) Vita dne 12 zář 2007, 20:12, celkem upraveno 1 x.
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
za nic se neomlouvej to je v pohodě ,spojka mi smrděla ještě cestou na letištěMartasZ píše:No a po skoro probděné noci, jelikož si Vipe vzal sebou práci z domova a dělal na tom celou noc ráno krásně vysvitlo sluníčko a já se pustil do leštění.. to má jistě zdokumentováno někdo jinej
Já si nevzal foťák sebou, takže fotky jen po.. když se mi podařilo zapadnout při otáčení do bláta
Tímto chci ještě jednou poděkovat Korálkovi a omluvit se mu za úpravu zevnějšku a taky.. ehm.. tomu pánovi se slečnou v černym Getzu.. omlouvám se, ale nevzpomínám si na nick.. jen doufám že dodá fotky, páč takový nikdo jinej nemá
A bylo po naleštění
Poslední foto, jak sme se sešli zpátky, se moc nepovedlo
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003