ACCENT 96 1,3 - PLAVE a nedá se udržet na silnici
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- harybald
- *
- Kontaktovat uživatele:
ACCENT 96 1,3 - PLAVE a nedá se udržet na silnici
Čau jel jsem prvně s plně obsazeným accentem a byla to hrůza... po 30km jsem se vracel pro jiné auto..
Udělat myšku tak to plavání srovnávám ještě 200m po zařazení do pruhu. Když jsem jezdil sám tak jsem to pocitoval jen po přejetí horyzontu..... Nevíte co by to mohlo dělat - jsou to ZADNÍ TLUMIČE
Udělat myšku tak to plavání srovnávám ještě 200m po zařazení do pruhu. Když jsem jezdil sám tak jsem to pocitoval jen po přejetí horyzontu..... Nevíte co by to mohlo dělat - jsou to ZADNÍ TLUMIČE
- Reklama
Další krok.Mrkni na gumy.Já měl na Ponym protektory a to byla pořádná plavba.Na silnici to lítalo půl metru sem půl tam.To chtělo mistra volantu.Vůbec nevím jak s tím mohl předešlej majitel jezdit.Tak jsem koupil pořádný nový gumy ve stejným rozměru 175/70 13 a bylo po starostech.Drží jak má.
Hyundai Sonata 2.0 16V 92kW, r.v. 98
Hyundai Accent 1.3 63kW, r.v. 2004
Honda CBR 600F4 82kW, r.v. 2000
Nechci machrovat, ale fakt bych zacal tlumicema. Gumy bys musel mit sjety protektory a este podhusteny, aby to bylo na suchu poznat, stabilizator a silentbloky by byly znat spis na hodne nerovne silnici a pri zataceni....
BTW: znam automechanika, kterej jezdil s 406kou bez stabilizatoru asi pul roku a nestezoval si
BTW: znam automechanika, kterej jezdil s 406kou bez stabilizatoru asi pul roku a nestezoval si
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
K těm protektorům. Měli vzorek 7mm, nahuštěný na předepsanou hodnotu, pak jsem zkoušel i víc a pořád to byla plavba na suchu po rovince, v zatáčce při sebemenší nerovnosti a vyjeté koleje to bylo úplně o hubu.Jak jsem do nich kopl tak se zavlnilo cely auto, ale jen v gumách a prstem sem do nich zajel jak do másla. Už nikdy takový gumy.To bylo jasný že máj úplně naho.. klec. S novýma gumama nic.Koleje, nerovnosti, vysoká rychlost brždění zatáčení prostě vše najedničku.XMira píše:Nechci machrovat, ale fakt bych zacal tlumicema. Gumy bys musel mit sjety protektory a este podhusteny, aby to bylo na suchu poznat, stabilizator a silentbloky by byly znat spis na hodne nerovne silnici a pri zataceni....
Tak zkus nejdřív otestovat tlumiče omrkni podvozek a z mé zkušenosti gumy dělaj taky velice hodně. Akorát takový galusky bych dál rychla pryč a koupil si něco širšího.
Hyundai Sonata 2.0 16V 92kW, r.v. 98